• 31-05-2024, 12:15:52
    #1
    Merhaba herkese,
    Son zamanlarda, Google Ads'in birçok hesabı çeşitli nedenlerle askıya aldığını fark ettim. Bu durum, yalnızca benim değil, birçok müşterimizin de karşılaştığı bir sorun haline geldi. Askıya alma gerekçeleri bazen çok belirsiz ve haksız görünebiliyor. Bu konuda sizlerin de benzer deneyimleriniz oldu mu? Google Ads'in bu politikaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tür sorunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz ve çözüm önerileriniz nelerdir? Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
  • 31-05-2024, 12:26:27
    #2
    Bu bir sorun değil, engellemedir. Google devamlı hesap açanları tespit ettiğinde hesabını askıya alıyor. Bunu bir sorun olarak görmek hata olur.
  • 31-05-2024, 14:05:22
    #3
    buzmavisi26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu bir sorun değil, engellemedir. Google devamlı hesap açanları tespit ettiğinde hesabını askıya alıyor. Bunu bir sorun olarak görmek hata olur.
    Google, hesapları tespit ederken hangi kriterlere dayanıyor ve bu kriterlerin yanlış hesap askıya almalarını engellemek için yeterince açık ve adil olduğunu düşünüyor musunuz?
  • 31-05-2024, 15:11:07
    #4
    koylu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google, hesapları tespit ederken hangi kriterlere dayanıyor ve bu kriterlerin yanlış hesap askıya almalarını engellemek için yeterince açık ve adil olduğunu düşünüyor musunuz?
    Hocam 1 kere askı aldınız mı artık çalışmak istemiyorlar zaten, 100 tane normal hesapta girsen bir şey değişmiyor onlar için. Önemli olan en başında sicili bozmamak.
  • 31-05-2024, 16:30:30
    #5
    googlenin tek derdi paradır bu kadar zaten bunu düşününce diğer sorunların nedenini buluyorsun hocam
  • 31-05-2024, 16:59:12
    #6
    linaxcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    googlenin tek derdi paradır bu kadar zaten bunu düşününce diğer sorunların nedenini buluyorsun hocam
    Tek derdi para olsaydı bu kadar çok sıkıntı yaşayan hesap olur muydu bilemedim. Konuyu açarken de belirttiğim gibi biz ajanslarla beraber bu konuyla ilgili çok fazla sıkıntı yaşayan kişi ve kurumlar duymaya ve bizzat şahit olmaya başladım. Kimisinden faaliyet doğrulaması istiyor.. kimisinden istemiyor.. bunları neye göre değerlendirerek istiyor.. sektörel bir kırılımları var desem değil çünkü aynı sektörde reklam verdiğimiz iki reklam verenden birinde faaliyet doğrulaması isterken, diğer birinde istemedi. Ve her geçen gün farklı bir hesap durdurma nedeni ile karşılaşmaya başladık. Ve bu hesap sahipleri gerçek kişi ve kurumlar olmasına rağmen derdimizi anlatmakta güçlük çekiyor. Telefon ile destek alabileceğimiz birileri olmamasını anladım hadi bunun dışında bazen sohbet üzerinden de destek alamıyorsun. Çoğu suspend hesabında form var. Formu geçemediğin sürece işi yürütemiyorsun.. hesap sahibine durumu anlatmakta zorluk çekiyorsun.. gibi durumlar gerçekten çok can sıkıcı.

    Sizin daha önce ödemeden kaynaklı suspend yediğiniz bir hesabınız oldu mu? Bu durumu bir çözüme kavuşturabildiniz mi?
  • 31-05-2024, 17:02:14
    #7
    hocam bunun bile metodu var yüzlerce ads açıp iş yapan var mesala 50 hesapdan 20 25 tanesini geçiriyorlar onlara yetıor gördüklerimi söyluom
  • 31-05-2024, 17:04:09
    #8
    hocam günde çok suspend alıyoruz geçirdiğimiz suspendsiz hesaplarımızda oluyor ancak bu durum google kaynaklı google şunu istiyor A kişisi atıyorum kafadan diyorki A kişisine kardeş sen gel bitane hesap aç bakim kimliği dogrula yada vergi levhanı şimdi para yükle reklamını gir. tamam bunları yapıyorsun sonra sana diyorki bir dakika bu sen misin kanıtlamamız lazım. iyide kardeş diyorsun ben zaten kimliği doğruladım kartımdan para çektim yatırdım reklamımı girdim sen bana suspend atıyorsun ne alaka diyorsun. sonra sana diyorki bana itiraz formu gönder ben bi emin olayım algoritmamdan geçireyim diyor kesin sen misin diyor. böyle saçma sapan bir diyalog içindeyiz google ile ve bu can sıkıcı
  • 31-05-2024, 17:36:37
    #9
    melisa27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bunun bile metodu var yüzlerce ads açıp iş yapan var mesala 50 hesapdan 20 25 tanesini geçiriyorlar onlara yetıor gördüklerimi söyluom
    bu gördüklerinizi nasıl görüyorsunuz sattığınız maillere sonradan girip neler yaptıklarını mı takip ediyorsunuz?