googlenin tek derdi paradır bu kadar zaten bunu düşününce diğer sorunların nedenini buluyorsun hocam
Tek derdi para olsaydı bu kadar çok sıkıntı yaşayan hesap olur muydu bilemedim. Konuyu açarken de belirttiğim gibi biz ajanslarla beraber bu konuyla ilgili çok fazla sıkıntı yaşayan kişi ve kurumlar duymaya ve bizzat şahit olmaya başladım. Kimisinden faaliyet doğrulaması istiyor.. kimisinden istemiyor.. bunları neye göre değerlendirerek istiyor.. sektörel bir kırılımları var desem değil çünkü aynı sektörde reklam verdiğimiz iki reklam verenden birinde faaliyet doğrulaması isterken, diğer birinde istemedi. Ve her geçen gün farklı bir hesap durdurma nedeni ile karşılaşmaya başladık. Ve bu hesap sahipleri gerçek kişi ve kurumlar olmasına rağmen derdimizi anlatmakta güçlük çekiyor. Telefon ile destek alabileceğimiz birileri olmamasını anladım hadi bunun dışında bazen sohbet üzerinden de destek alamıyorsun. Çoğu suspend hesabında form var. Formu geçemediğin sürece işi yürütemiyorsun.. hesap sahibine durumu anlatmakta zorluk çekiyorsun.. gibi durumlar gerçekten çok can sıkıcı.
Sizin daha önce ödemeden kaynaklı suspend yediğiniz bir hesabınız oldu mu? Bu durumu bir çözüme kavuşturabildiniz mi?