• 13-04-2023, 17:00:17
    #1
    Merhaba açtığım reklamlar maximum 5 6 saat gidiyor. Ve sistem atlatma askısı alıyor. Cloakerdan dolayı kesinlikle değil çünkü 10-11 farklı cloaker denedim justcloakit cloakerly vs dahil. Para harcamış hesaplar denedim oda olmadı. Denenecek çoğu şeyi denedim. Açtığım sektörde günlerde haftalarca yayında kalan birçok reklam var. Yani sektör zor olsada bunu yapabilen çok insan var. Sektör özelden bilgi verilecektir. Methodu olan veya bu konuda ücretli destek sağlayacak arkadaşlar ulaşabilir.
  • 13-04-2023, 17:03:45
    #2
    @CilingirAdem;
  • 13-04-2023, 20:04:36
    #3
    Pm alabilir miyim ?
  • 13-04-2023, 20:13:14
    #4
    Haftalarca değilde belki farklı hesapla ama aynı domainle reklam çıkıyorlardır, bilemezsiniz.
    • omuryayla
    omuryayla bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 14-04-2023, 08:30:35
    #5
    olay anahtar kelime bakma yayında ki eski reklamlara algoritma çok farklı aynı sözleşme gibi adam girmiştir 1 ay önce sorun yoktur devam eder sen sorunlu günlerde girersin devam etmez.
    örnek anahtar kelimen araba sileceği sen onu birde araba+sileceği olarak gir optimizasyon a ne kadar etki eder bilmem ama deneyebilir veya aynı etkiyi yaratacak farklı bir anahtar kelime bulabilirsin
  • 14-04-2023, 17:15:32
    #6
    Hocam Kesinlikle Ne Olursa Olsun yeni açılmış harcama sını 5 10 k yapmamış panele cloacker la girilen google politikalarına aykırı reklamlar uzun süre gitmez max 1 gün kelimesine göre değişmekte zatne bir süreden sonra o paneli Google Manuel inceleme alıyor.
  • 15-04-2023, 20:20:39
    #7
    Adword adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam Kesinlikle Ne Olursa Olsun yeni açılmış harcama sını 5 10 k yapmamış panele cloacker la girilen google politikalarına aykırı reklamlar uzun süre gitmez max 1 gün kelimesine göre değişmekte zatne bir süreden sonra o paneli Google Manuel inceleme alıyor.
    Hocam genel olarak Ads sizin cihazınız ve bağlantınızın sitenizin dns adresleri ve link adreslerini bakarak sizi yakalıyor yani aynı cihazdan 10 tane reklamınız olduğunu varsayalım 1 tane cloaker diyelim açılan reklamınız sistem atlatma yediğinde belirli süre sonra o hesaplara giriş yaptığınızda otomatik olarak sizi yakalar ve diğer hesaplara da sistem atlatma veya kabul edilemez iş politikası ihlali ile askıya alır bu durum dan yani örneğin 1 hesabınız sistem atlatma yedi diğer hesaplarınızda sorun olmasını istemiyorsanız tabi ki bu mümkün fakat maliyetinizi artıracaktır. Hesap açarken de bu böyledir .