Arkadaşlar selam. Bu adwords de uygulama kampanyası hakkında size bir sorum olacaktı. Şimdi ben bir uygulama kampanyası yayınladıktan sonra 3 tane reklam grubu yayınlasam ve bunların tamamı birbirinden farklı kelimeler içerse reklam gösterim payı 1 tane reklam grubu olana nazaran ne kadar olur?
Örneklemek gerekirse 1 reklam grubuna sahip bir kampanya da 1000 adet gösterim alıyorsa 3 adet reklam grubuna sahip bir kampanya da 1500 gibi bir sayı olabilir mi?
Bu sorum haricinde bilgili arkadaşlardan da şu başlık hakkında bilgilendirme almak isterim. Eğer o konu hakkındaki cevabı o başlığın altına yazabilirseniz karışıklık önlenecektir.
https://www.r10.net/google-adwords-a...post1081261374
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Adwords uygulama kampanyası
1
●66
- 30-10-2021, 22:10:53Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Mesaj kutunuz dolu mesaj gitmiyor