Aynı işletmenin aynı kelime, sektör ve bölgeyi hedefleyen; kısaca arama sonuçlarında ki reklamlarda eş zamanlı yayınlanan birden fazla reklama sahip olması ads politikalarına aykırıdır. Dolayısıyla etikte değildir.
Eşikli hesap kullanan/satanlara söylenecek söz yok zaten. Dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
Ayrıca bu kişiler Google'ı dolandırmıyorlar, aksine tbmleri gereksiz yükselttikleri için Google kâr bile ediyor, ama sektördeki rakiplerinin hakkına tecavüz ediyorlar ve onların giderlerini yükseltiyorlar.
Eşikli hesap satışının R10'da yasaklanmamış olması çok ilginç. İzin verilmemeli.
Google'ın görmezden geldiğini neden r10 görsün ki hocam

Baksanıza kategoriye sabit kaç konu legal reklam açan üyelere ait? Yönetimde haklı olarak koskoca google'ın görmezden geldiği bu durumu ben niye göreyim diyor, burada satılmasa, bu hesapları edinmek isteyen heryerde bulur zaten. Google basit bir şekilde hesap açtıktan sonra 350$ harca sana 350$ eşik açılsın mantığına geçse bile bu hesapların önüne geçilir. Kimlik onayıydı onuydu bunuydu derken burdanda belli oluyorki bu hesaplar google'ında işine geliyor