• 04-02-2021, 03:52:48
    #10
    Eğer Ücretli Reklam çıkmak istersen ulaşabilirsin bana aylık 3k ödeme yapabilirim.
  • 04-02-2021, 05:23:18
    #11
    Güncellemeler bitti heralde 😆
  • 04-02-2021, 05:25:38
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güncellemeler bitti heralde 😆
    Ortada resmi bir güncelleme yok, millet hesap açamadığı için güncelleme diyor. Arkada bişi yapılıyorsa bilemem.
  • 04-02-2021, 05:37:33
    #13
    MahmuthanOguz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ortada resmi bir güncelleme yok, millet hesap açamadığı için güncelleme diyor. Arkada bişi yapılıyorsa bilemem.
    Ne tür bi güncelleme olduğunu anlayabilmeniz için bu işi gerçekten biliyor olmanız lazım diyeceğim şu ki bu sorun bi kaç güne kendiliğinden düzelecektir aralık ayındada oldu aynısı 1 hafta sürdü.
  • 04-02-2021, 09:49:13
    #15
    Görünürde veya tahmini değil şuan ciddi bir güncelleme mevcut ve googledan bu güncelleme ile alakalı bir açıklama yapıldı kimlik doğrulama sistemine geçiliyor yakında biter yine eşikli hesap açma konusunda kendini üst düzey geliştirmiş bir kaç kişi bu hesapları bir süre sonra seri bir şekilde açmaya devam edecektir diye düşünüyorum ama ordan burdan hintlileri izleyip açıp satmaya çalışanlarda piyasadan çekilecektir.

    Hesap açma konusuna gelirsek umarım hevesiniz kursağınızda kalmaz hocam, bu tür hesapları açmakla bitmiyor harcama yaptırmak ve seri bir şekilde üretmek sorun. Size tavsiyem forumda bazılarının düştüğü yanılgıya kapılıp konuya tam hakim olmadan hesapları satmaya çalışmayın, şikayet bölümü bu hatayı yapanlarla 1-2 gün sonra dolacak çünkü