Öncelikle Google tarafından "hiç birşey yapmayın bekleyin" uyarsının sebebi sizin otomatik teklifler kullanıp işi makine öğrenmesine bırakmanızdan dolayıdır. Buradaki sistem bir süre iyi çalıştır.
Bir şeye dokunmadan yeni reklamlar vermek istiyorsanız (Zaten bütçeniz de harcanmıyorsa) yeni bir kampanyaya mevcut kampanyayı kopyalayıp değişiklikleri bu şekilde yapın.
Yeni anahtar kelimeler, uzun kuyruklu değerli ama rekabeti az olan kelimeler bulmaya gayret gösterin. Burada maliyetleriniz düşecektir.
Reklamlarda kullandığın görsel/video yu daha heyecanlı hale getirip kullanıcıya indirmeleri karşılığı birşeyler sunduğunu göstermelisin. Uygulamayı indir 1k altın hediye, 1 hafta haber içeriği hediye,
Son olarak ebm yi artırıp indirme yöntemi çok işler. Manuel takip gerektirir ama sisteme yedirirsiniz