• 16-09-2018, 11:47:45
    #1
    konu geçerliliğini yitirmiştir.
  • 16-09-2018, 11:53:33
    #2
    Benim geldi hocam.

    1 Eylülde sebep göstermeden yayın durduruldu, ödeme yöntemleri ile alakalı falan dendi.

    5 eylülde aradım ne oldu diye, dediler ki incelemeden çıkmış.

    Eeeee, nerde dedim gösterimler, işte çözeceğiz, algoritmik bir bilmem ne.

    Velhasıl, 1 eylül cumartesi 00:00 da incelemeye girdi, 1 hafta sonra yine cumartesi aynı saatte gösterim başladı. Pazartesi de aradılar sorunu çözdük diye

    Bence kendiliğinden başladı gösterim ..

    ( Benim de hesabım 4 yıllık, hep kendi kartımı kullandım. Yönetici hesabımda 8 hesap bağlı. En temizi şahsi hesabım, en çok kullandığım da, git sen onu incelemeye al mübarek robot )

    ocalburakdurmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,
    Başlıkta belirttiğim gibi 3 yıldan beri kullandığım hesabımın içerisindeki onlarca kampanya sırf bir reklamın günlük bütçesini değiştirdiğim için 2 haftadır yayından kaldırıldı. Ads ekibini ilk haftasında aradığımda bunun benimle alakası olmadığı, düzenli olarak yapıldığı söylendi. Bende "benim alakam yoksa neden ben etkileniyorum" dedim haklı olarak. Daha sonra beni anladıklarını, bu durumun geçici olduğunu söylemeye başladılar. Görüşme bitti ve ben ikinci hafta içerisinde tekrar arardım. Bu süreci hızlandıramayacaklarını, hesapların tek tek incelendiğini falan söyleyince sinirlenip "sahibinden, gittigidiyor, n11 gibi sitelerin reklamları hiç düşmüyor ama, bu çifte standart sayılmaz mı" diye sorduğumda bu önerinizi ilgili birime aktaracağım dediler yine kapattılar.

    Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Ödemeleri normal olan, kredi kartında ve reklamlarında sorun bulunmamasına rağmen en ufak bir değişikliğinde böyle ölümcül bir hata ile karşılaşan arkadaşlar varsa senkronize şekilde arayıp durumu bildirmemiz daha faydalı olacaktır.
  • 17-09-2018, 15:14:48
    #3
    31 Agustos 2018 00:00 dan beri reklamlarimiz incelemede. 3 Gun surmesi gerekiyorken, 18 gundur bitmedi. Ulasmaya calistigimizda, hesap incelemede bekleyiniz diyorlar.