• 21-04-2018, 16:03:54
    #10
    Platin üye
    Acaba adwords kullanıcılarını nerden tespit ediyorlar ?

    Ona göre bir an önce önce önlem alınması gerekiyor.
  • 21-04-2018, 16:15:21
    #11
    Lordreal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://support.google.com/adwords/answer/7218750

    Adwords'un mesai saatleri belliidir. Bu saatler dışarısında aranıyorsanız bilin ki dolandırma amaçlıdır ki bugüne dek hiç bi adwords yetkilisininde bu şekilde hesabıma erişim istediğine tanık olmadım Müşteri numaranızı ilettiğinizde zaten oradan panele erişebiliyorlar.
    Daha öncede görüşmüştüm google ile aynı bahsettiğiniz şekilde işlem yürütmüştük.

    Argion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğrudur bir anlık dalgınlıkla da düşebiliyorsun tongaya. Valla artık google bilgilendirme mesajımı ne yapıyorsa yapsın yoksa çok kişinin canı yanacak.

    Pazartesi günü google ile görüşüp bu hesap bilgilerini ileticem ondan sonra süreç nasıl işler bilmiyorum.

    MuratcanATAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acaba adwords kullanıcılarını nerden tespit ediyorlar ? Ona göre bir an önce önce önlem alınması gerekiyor.

    Partner hesapları daha öncesinden gözüküyordu sistemde yaklaşık 1 ay önce google partner hesaplarını kullanıcıların görüntülemesini engelledi. Hatta partner hesabınız varsa giriş yapıp yeni yayınlanan sayfanın üstündeki bildirim babındaki uyarıyı görebilirsiniz. Ama bunlar bana nerden ulaştı şirket bilgilerini geçtim benim şahsi numaram ile ismimi soyismimi nerden biliyorlar.