Merhaba arkadaşlar, mcc kullanmıyorum. Normal adwords hesapları kullanıyorum. Alman bir arkadaş için reklam çalışması yapmaya çalışıyorum. Fatura istediği için fatura bilgisi olarak onun adresini girmek durumundayım. bana ödeme bilgisini de kendisi sağlıyor. yani ben sadece hesabı türkiye üzerinden yönetiyorum. geri kalan bütün detaylar, bilgiler, isim soyisim adres telefon vs kendisine ait.

sorun şu: bir çok deneme yapmama rağmen hesap reklamı girdikten sonra, klasik 1-3 işgünü fatura incelemesine giriyor ve hesap askıya alınıyor.

problem ne olabilir? bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar fikrini belirtirse sevinirim. fatura bilgisi, kart bilgisi, adres tel vs detayların almanya ya ait olup, hesabın türkiyeden yönetilmesini mi problem yapıyor olabilir adwords?

fikrini belirtelecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.