• 02-08-2006, 13:16:05
    #1
    google.turkwebsite.com hakkında bılgısı olan varmı
    adwords sıstemınımı kullanıyorlar.bılgısı olab acıklarsa sevınıırım.ben 3 ay calısmak ıstıyorum adwords ıle.sanırım burda sabıt fıyat var
    guvenılır bır yer mıdır
  • 03-08-2006, 07:00:49
    #3
    Üyeliği durduruldu

    bu yaklan kardeşim bende yıllarca bu işin içindeyim bazende kelimeden çok domain adresi önemlidir bırakın bu işleri
  • 03-08-2006, 07:39:57
    #4
    zaten adamlar adwords üzerine çalışıo...


    http://google.turkwebsite.com/google-uyari.html
  • 03-08-2006, 21:15:40
    #5
    05_mustafa adlı üyeden alıntı:
    bu yaklan kardeşim bende yıllarca bu işin içindeyim bazende kelimeden çok domain adresi önemlidir bırakın bu işleri
    Yok kardeşim biz bu işlerle uğraştığımızdan değil adamlar zaten adwords kullanarak ilk sayfada çıkarıyo siteleri.

    Uyanıklık yapıp ticaret ile ilgilenen insanları yemeye çalışıyolar. Sabit fiyat falan da yok ortada sıkmışlar. Biliyosunuz Google de reklam fiyatları reklamveren oranına göre değişiyor.
  • 04-08-2006, 00:45:06
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Bu site tamamen dolandırıcıdır. Kontörlü adwords, yıllık adwords bunlarda ne?