• 28-12-2010, 22:17:06
    #19
    akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam tam emin olmamakla birlikte birşey söylicem.

    Bu oranların farklılık göstermesi ilgili reklama yani tıklanan reklama bağlı. Orada london hotel kelimesiyle ilgili reklamlar çıkıyorsa 0.20 $ verir. Ama sigaraya son ile ilgili reklamlar çıkıyorsa 0.01 verir.

    Sorduğunuza cevap olmuştur umarım

    Katılıyorum, arkadaşa..
  • 28-12-2010, 22:42:47
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Societa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu şekilde ilgi çekmeyi mi düşünüyorsun ? Tuaf tuaf linkler paylaşacağına konuyu okuyup çekip gidebilirsin, bilmiyorum TÜRKÇE anlama düzeyin nedir ama title kısmını okumanı tavsiye ederim. Bkz. Google Fan Webmaster Forum

    Sağlık köşesi açılırsa seni oraya kesinlik ile moderatör seçerler. Aktarlığa hevesli bir arkadaşsın.
    aferim sana otur 100
  • 29-12-2010, 14:29:30
    #21
    Üyeliği durduruldu
    ZahRiyaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aferim sana otur 100
    Sayın Zahriyan,
    Kişisel profilinizde Adana-Kozan yazıyor, üniveriste okuduğum yıllarda bir çok kozan'lı arkadaşım olmuştur. Güzel ilimizin güzel ilçesinin insanlarını o kadar güzel tanımıştım ki senin bu çocukcu iletilerini alıncaya kadar. Mahsuru yok ise yaşını bize bağışlar mısın ? Tuaf tuaf hareketler içerisindesin, neyin peşindesin ? Konu açarken illa +18 ibaresini mi koyalım yada akşam 21:30 olduğunda haydi çocuklar yatağa mı yazalım ? İnsanı yazdığını yazacağına pişman ediyorsun. Ezik ezik duygular içerisinde yazman da beni üzüyor, ezildiğini görünce avea reklamları geliyor aklıma!!!

    Sana burada hakaret edip edeb-i muaşara kurallarını çiğnemek yada ahlakım ile zar atmak istemiyorum, bu yüzden ;

    Bkz.1 = http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...f124f44e9eaf45

    Bkz.2 = http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=...f124f44e9eaf45

    Bkz.3 = http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=...f124f44e9eaf45
  • 29-12-2010, 14:40:26
    #22
    Bir iran atasözü şöyle der; Saygıdeğer Societa

    Konuşmasını biliyorsanız konuşun feyz alsınlar, konuşmayı bilmiyorsanız susun da adam sansınlar ..

    --

    AdSense ile ilgili sorununa gelince;
    # Filtre kullanmayı dene,
    # Reklam boyutunu veya çeşidini değiştir.

    Oranlarında değişme olacağına inanıyorum.
  • 29-12-2010, 14:47:49
    #23
    Üyeliği durduruldu
    M6K;

    İnsanların adamlığını, şerefini, haysiyetini yargılayabilme hakkını nereden aldın bilmiyorum ancak;adamlığımızı yargılayacak cürümü maalesef taşıyamıyorsun.

    Bölüm moderatöründen rica edeceğim konu acayip yerlere doğru uzanıyor, lütfen ya kilit yada delete seçenekleri ile bu konuyu durdurunuz.

    Teşekkürler
  • 29-12-2010, 14:54:53
    #24
    Societa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    M6K;

    İnsanların adamlığını, şerefini, haysiyetini yargılayabilme hakkını nereden aldın bilmiyorum ancak;adamlığımızı yargılayacak cürümü maalesef taşıyamıyorsun.

    Bölüm moderatöründen rica edeceğim konu acayip yerlere doğru uzanıyor, lütfen ya kilit yada delete seçenekleri ile bu konuyu durdurunuz.

    Teşekkürler

    Kimsenin haysiyetiyle ne uğraşacak ne de yargılacak vaktim var. Sorununu dile getirmişsin. Ama son mesajını görünce de tartışma zemini hazırlamaya meğilli duruyorsun. Buna rağmen ben geldim muhtemel çözüm yolunu söyledim. Buraya tartışmaya mı geldin, yoksa sorununu anlatıp, çözüm yolları aramaya mı ? Eğer ki 1.seçenekse, Burada ki mesajımı aynen tekrarlıyorum.
  • 29-12-2010, 19:42:41
    #25
    mustafa uğraşma kardeşim burayı plaj sandı sanırım Societa bırak oynasın kumda

    bu arada yaşım 19