• 24-09-2010, 20:02:44
    #10
    Üyeliği durduruldu
    if3Lc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlışınız var %7 tık oranı ban sebebi değil, banlanmasının nedeni farklı sebebplerdir sayfa to oranı %15-20 yi aşmadıkdan sonra risk oluşturmaz. Yabancı içerikli niche siteleri olanlar bilir iyi bir reklam yerleşimi ile %10 çok rahat ulaşılabilen bir tık oranı.

    Korkmanıza gerek yok bundan dolayı ban yeme ihtimaliniz cok dusuk, dusuk değil aslında hiç yok ama bazen googlenin ne yaptığına anlam veremiyorum kesin olarak risk yok demek bu yuzden yanlış olur ama kurallara dayanarak şu anki kazanc ve tık oranının bir risk oluşturmadığını soyleyebilirim.



    Sayfa to gosterim ve tık oranı oluyor, sayfa ebgm tık başı verdiği kazanc oranları.

    Teşekkürler bilgilerin için;
    şuan içimi ferrah tutayım o zaman sayfa to %15-20 arası olduğunda ise kaldırayım reklamları.
  • 24-09-2010, 20:14:42
    #11
    O rakamlara ulaşsa bile kural ihlali olmuyor, ama edindiğim tecrubelere gore %20 den sonrası kesinlikle risk.

    Arşiv sayfası sade olduğundan reklamlar ilgi cekiyor birazda ondan tık oranı yuksek olması normal, kullanıcıyı yanıltmış olmuyorsun sonuçta kurallara aykırı bir durum da yok içinizi ferah tutun yani sorun olmaz inş.
  • 24-09-2010, 20:15:20
    #12
    belli olmuyor %150 sayfa to gördüm banlanmadı 2 gösterim 3 tık hile yapmadıysa korkacak birşey yok ama en azında 20-30 tekil hit gönder sayfa to düşün
  • 24-09-2010, 20:35:02
    #13
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler arkadaşlar .
    Evet kural ihlali veya zorla tıklatma olayına girişmedim hit olayında ise günlük 40-50 civari bir giriş olur öyle tahmin ediyorum.

    Arşiv sayfalarını gezinirken birden aklıma geldi ve yapmaya karar verdim.
    Bir yerde görmediğimden dolayı biraz tedirgin oldum.

    İnşaALLAH bir sorun çıkmaz.
  • 24-09-2010, 20:47:21
    #14
    Kurallara aykırı bir şey yok. Ama ben çekindiğim için koyamamıştım. Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.