arkadaslar scriptmafia.org'u cogunuz biliyorsunuzdur, w-arez ve n-ulled icerik yuvalarindan biri ve artik adsense kullanmaya basliyor!!
yorumlar sizde
yok artik!
14
●1.131
- 11-09-2010, 10:10:56
- 11-09-2010, 10:14:41Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ozindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-09-2010, 10:17:33google istedigi kisinin hesabini klasik hal almis bir sebeble banliyor birakin herkes kullansin hile yapmadiktan sonra kimin nerde kullandigi kendi bilecegi is hile yapanlar ise adwords yayincilarinin hakkina giriyor! hic kullanmadigim bir hesab banlanmis hemde gecersiz tiklamalar sebeb olmus oysaki sitemin hic birisinde adsense yoktu kullanmiyordum kullanilmayan bir hesam acaba nasil gecersiz tiklama almis sasirdim dogrusu? simdi tüm sitelere yerlestirecem adsenseyi sitelerimin zaten belirli kismi yabanci türk ziyaretcim nerdeyse hic yok gibi öyle googleye böylesi cok cok az bile!
- 11-09-2010, 10:20:55arkadaslar ne demek bizene? boyle siteler yuzunden adsense gelirlerimiz dusuyor ozellikle yabanci sitelere sahip olanlar, boyle siteler yuzunden adwords yayincilari daha dusuk degerler veriyor!
bugun bizene dersiniz yarin adsense bolumune "tik basina 1 cent!" veya "tik aldim ama 0 yaziyor!" gibi konular acarsiniz - 11-09-2010, 13:45:25Üyeliği durdurulduCilginBoard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle