• 17-08-2010, 15:16:29
    #1
    Arkadaşlar oyun sitem var reklamları 2 hafta önce yerleştirdim sitem gta üzerine olduğundan gta reklamları vardı ve tık başına çok az kazanıyordum 0.05 gibi. 2 gün önce renkleri değiştirdim başlıkları pembe yaptım ve tıklama sayısı aynı olmasına rağmen kazancım günlük 0.50 $'a ulaştı dahada artıyor bugün 0.70 olmuş. Ancak çıkan reklamlar hotel tatil para kazan webmaster gibi çıkmaya başladı. Adsense den ban gibi bir şey söz konusu olur mu?
  • 17-08-2010, 15:42:51
    #2
    Hayır sorun olmaz,

    Adsense bilgisayarınıza bıraktığı çerezlere göre reklam gösterimi yapıyor. Mesela ben peynir kelimesinde googleda arama yapayım birkaç bağlantıya gireyim daha sonra sizin sitenize girdiğimde 5 reklamdan 2-3ü peynir ile ilgili olacaktır.

    PC'deki çerezlerinizi silip reklamlarınızı tekrar kontrol edin

    Kolay gelsin
  • 17-08-2010, 23:48:16
    #3
    Üyeliği durduruldu




    konu dışı olacak ama bu reklamın site adresini bilen varmı. reklamın sağındaki google reklamından sitenin adresini bulup filtreye ekliyorum ama hala çıkıyoru.
  • 17-08-2010, 23:53:12
    #4
    Şu sağ alttaki google ikonuna sağ tıkla bağlantı adresini kopyala, tarayıcıya yapıştır, o linkin içinde sitenin adresi oluyor. Her reklamın adresini o şekilde öğrenebilirsin.

    Edit: Sakın enter'a basma yapıştırınca kendi reklamına tıklamış olursun
  • 17-08-2010, 23:55:22
    #5
    Üyeliği durduruldu
    samet_M adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu sağ alttaki google ikonuna sağ tıkla bağlantı adresini kopyala, tarayıcıya yapıştır, o linkin içinde sitenin adresi oluyor. Her reklamın adresini o şekilde öğrenebilirsin.

    Edit: Sakın enter'a basma yapıştırınca kendi reklamına tıklamış olursun
    mesajım sonunda zaten belirttim adreslerini öyle alıyorum diye ama hala çıkıyor.

    İstemediğim diğer siteleri yazdım onlar çıkmıyorda 4-5 tane aynı reklamı ekliyorum hala çıkıyor.

    Yok tıklamıyorum tıklarmıyım hiç