Bu uyarıda neyin nesi.. - R10.net
0
Giriş Yap
Kayıt Ol
Bu uyarıda neyin nesi..
7
●
702
R10.net
Google ve Arama Motorları
Google Adsense
Bu uyarıda neyin nesi..
28-07-2007, 14:31:39
#1
Erol
Üyeliği durduruldu
Sık sık çıkmaya başLadı bu uyarı. Neyin nesidir?
Adsense hesabıma girince çıkıyor.
28-07-2007, 14:35:32
#2
WebStyle
Kullandığın tarayıcıyla ilgili olabilir .
28-07-2007, 14:37:04
#3
HKNOCN
İe den olabilir Firefox ta denediniz mi?
28-07-2007, 14:46:25
#4
Erol
Üyeliği durduruldu
Firefox kullanıyorum.
28-07-2007, 14:50:06
#5
Raid
ben diyomki yemişin fake i.. veya botu
28-07-2007, 14:55:25
#6
Erol
Üyeliği durduruldu
Sonuç ney yani
28-07-2007, 15:11:09
#7
tacops
Şifreni çalmış olabilirler, ben kaç yıldır böyle bir uyarı almadım...
28-07-2007, 15:11:53
#8
Oturan Boğa
Üyeliği durduruldu
başka bilgisayardan gir adsense şifreni değiştir bence
bazı botlar var
www.google
.com olarak bile girsen
www.hgsudf.com
gibi bir site olabiliyor ama google ye girdiğini görüyorsun aslında hgsudf.com fake
×
Beğeniler
×
Değerlendirmeler