• 04-05-2010, 15:59:00
    #1
    Merhaba arkadaşlar 2 sene önce açtığım bir sitem vardı geçen sene kapandı. O ste için açtığım kanaldan son 4 gündür gösterim ve tık alıyorum. isttistikleri görünce neden sıyırmak üzere olduğumu anlayacaksınız. tık başına ortalama iyi para verdiği için tabi bu kanaldan öylesine açtığım 2 bloga da reklam eklemiştim. o bloglardan mı acaba diye sayaç koydum ama onlara gelen giden yok. Eski sitenin gooleda cache side yok yani ordan da gelemezler. başka koyduğum kıytırık bir blog yok diye hatırlıyorum. acaba publisher numarasından reklamın nerede yayınlandığını bulabilir miyim ne dersiniz. Madem para getirmeye başladı o siteyle ilgilensem fena olmaz diye dşünüyorum yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

  • 04-05-2010, 16:00:35
    #2
    Vallahi hocam böyle publisherden yayıncı bulan bir site vardı ama ücretli buluyordu .
  • 04-05-2010, 16:00:55
    #3
    adsense de izin verilen siteler bölümünden bütün siteleri kaldır. sonra ertesi gün yine izin verilen siteler bölümüne gir. orda uyarı verir. şu sitelerden izinsiz reklam gösterimi alıyorsunuz diye.
  • 04-05-2010, 16:03:12
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Altın yumurtlayan tavuğu kaybetmişsin Umarım bulursun
  • 04-05-2010, 16:16:05
    #5
    thehunturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adsense de izin verilen siteler bölümünden bütün siteleri kaldır. sonra ertesi gün yine izin verilen siteler bölümüne gir. orda uyarı verir. şu sitelerden izinsiz reklam gösterimi alıyorsunuz diye.
    zaten hiç bir siteye izin vermemişim bir tane ekledim öylesine. bakalım yarın görecez. hakkaten altın yumurtlyan tavuk. biz travel sitesinden para beklerken nerelerden geliyor