Arkadaşlar ne İçerikli site Açsak Adsense kazanç sağlarız?
17
●1.692
- 20-01-2010, 21:41:07Şu anda Sağlık,Mortgage,Kadın üzerine site açmayı düşünüyorum:E3Design adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-01-2010, 21:48:50Benden bir tavsiye ;
Bir işe para kazanacağım veya para kazanmak istiyorum diye girersen o işten çok çabuk soğursun. Neden mi ?
Açacağın siteden ilk 3 ay kazanç elde etmen imkansız gibi birşey.
3 ay sabretmen lazım kendi cebinden yatırım yapman lazımki belirli bir kategoride yükselesin ve hit sahibi olasın.
3 ay cebinden para yatırmayı ve bunun için sabredebilirim diyorsan web meydanı ortada
Hayırlı kazançlar şimdiden
- 21-01-2010, 10:18:29Teşekkürler Demreli sağolsun o verditvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-01-2010, 12:04:21çok dogru bir yorum aynen imzmı atarım altına.Alıntı
ben de ekliyim.
google türkiye ceo su diyorkine: adsense den yuksek veren kelimelerle ilgili site acacagınıza kendi bildiginiz uzman oldugunuz mevzularda site acın size cok daha yararlı olur her konuda diyor.
bunu ben ceo dan once soylemiştim
ama ceo da soylıyınce tescillendi artık 
şimdi soyle ozetliyim misal sen erkeksin ama makyaj sitesi cok getiriyor die makyaj sitesi actın. ama makyaj hakkında hiç bişey bilmiyosun. napcan o zman extra bi suru zamanını makyaj ı anlamaya ogrenmeye calıscan once bu konuda bi kultur edincen. ve bu konuda bi şey bilmediginden hep c-p içerik yapcan. hiç bi şey uretmiyecen. orjinal bi sey olmayınca sitede google ın seni sevmesi sorlaşcak. ve gerisi aynı reaksiyonun devamı.
ama sana desemki (bildiğini var sayıyorum), seo konusunda site ac desem hemen gözün kapalı 4-5 sayfalık bir makale yazarsın, umarım anlatabilmişimdir
ama ceo da soylıyınce tescillendi artık