Son günlerde çevremdeki "oyun sitesi" sahiplerinin kazançlarını duydukça şaşırmaya başladım 6 ay öncesine kadar alınan o dudak uçuklatası (şimdikine göre) gelirler birden gider olmuş. Şimdilerde "Sunucu parası ve üç beş kuruşta bize kalıyor" demeye başlamışlar. Anlaşılan o ki google amca İçeriğini üretmediğin hiç bir şey için para ödemeyecek kimseye, hal bölye olunca da oyun sitesi sahiplerine demek isterim ki yavaştan yavaştan ya yeni projeler üretin yada çok kısa zamanda siz istemesenizde sunucu parasını ödeyemediğiniz için kendi kendine siteler kapanacak.
Gerçek olanında bu olduğunu düşünenlerdenim, içerik üretmeden belki birşeyleri öğreninceye kadar arkadaşlar kullandı ama olay artık burada sonlandı. Para gelmeyince de ya herkes kendi oyununu yazacak yada gidecekti bu pazardan.
2010 yılının Türk internet sektöründe yeni projelerin üretmesi dileğiyle. Fikirlerinizi bekler bol kazançlı günler dilerim. (Kaç tane türkçe oyun sitesi vardır. Tahminlerinizi yazarmısınız.)
(Unutmadan benim üyeliğim yok. Kullanıcı adı arkadaşımın bu üyelikle girilen daha önceki yazılar beni bağlamaz.)
Yeter Beyler Kasmayın, Yolun Sonuna Geldik!
16
●1.299
- 20-01-2010, 17:45:02isletmeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle