abi anlamadığım niye bizler böyleyiz ? Türk olduğuma utanıyorum ya kardeşleriniz para kazanmasın etmesinler diye elinizden geleni yapıyorsunuz. paraya herkes gibi bizimde ihtiyacımız var ama bunları düşünen bir tane adam yok ? hiç mi hile yapmadınız adsense ile hiç mi kuralları çiğnemediniz hiç birşey deniyorum ya. yazık gerçekten yazık.
Not: site ile hiç bir alakam yoktur, sadece genel konuştum ve yerinde olduğunu savunuyorum
Hiç yerinde bir konuşma dğeil çünkü burda google a reklamveren bir sürü insan var. Verdikleri paraların saçma sapan kişilerin hileleriyle boşa gitmesi hiçbirinin hoşuna gitmez. Bukadar çok paraya ihtiyacınız varsa gidip başka iş yapın, adsense de hile yapmaya mecburmusunuz ? Paranız yok diye hırsızlık yaparmısınız ? Kardeşleriniz para kazanmasın diyosunuz adam gibi kazanan herkese Allah daha çok versin. Ama Türk kardeşlerimin verdiği reklam paralarını hileyle hurdayla çalmaya çalışanlara burda anlayışla yaklaşılmasını beklemeyin.
Yorumunuzu okuyunca asıl ben diyorum yazık diye. Bu işten kazanamıyorsanız yapmayın bukadar zormu bu bir sürü iş güç var memlekette.