• 23-08-2026, 21:04:11
    #28
    Adsense onayı alabildiniz mi hocam ?
  • 24-08-2026, 00:26:45
    #29
    wmicerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    veririm tabi hocam neden vermeyeyim. Bir ekibimiz var. Uzun süredir reklam tıklaması yapan bir ekip. Yani bir reklam kacç tbm verir ne zaman tıklama yapar bilen kişileriz. Bir reklamın yuksek para vermesi için nelere dikkat etmek gerekir hangileri tıklanır hangileri tıklanmaz vs. Uygun yöntemler ile tıklarsanız ve organik trafiğiniz varsa sorunsuz paranızı alırsınız. Sıfır adsense hesapları için insanlar neden bu kadar ücret ödüyor sizce ?
    Merhaba hocam, güzel bir ekipmiş ama riskli değil mi Adsense için? Adsense hesaplarında fiyatların artması, hem biraz talep azaldı Google algoritması olsun yapay zeka aramaları olsun vs. Adsense talebini azalttı. Ama arka planda Adsense arbitraj yapıp fazlasıyla ekmek yiyen bir kitle var, bunlar için Adsense hesapları değerli. Google onayı da biraz zorlaştırınca piyasası arttı haliyle.

    teknobilimadami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense onayı alabildiniz mi hocam ?
    Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederim. İlk içeriği güncelledim. Maalesef verimli bir hafta olmadı, içerik ve imleme yapmaktan öteye geçemedim. Adsense kısmında ise ilk 1 günde hızlı bir dönüş aldım ama bir eksiklik var gibi algıladım bu kadar hızlı dönüş şaşırttı beni. Yeniden onay sonrası yarın 1 hafta olacak sanırım herhangi bir olumlu yada olumsuz dönüş olmadı maalesef.
  • 07-09-2026, 11:20:46
    #30
    Takip.
  • 17-09-2026, 09:44:52
    #31
    Güncel durum nedir hocam?
  • 21-09-2026, 23:02:34
    #32
    ByHickimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tek hesapta min. domain sayısından yanayım ben hocam her zaman risk daha az oluyor. Kendi bilgisayarımda tarayıcılarımda hesaplara daha girmedim bazıları adspower'da bazılar aws sunucularında hocam hesapları o şekilde kontrol ediyorum.
    Her hesap için farklı tarayıcı mı kullanıyorsunuz hocam nasıl oluyor?
    Sadece ads için mi search console vb. kayıtları da mı ayrı oluyor?
  • 22-09-2026, 00:01:40
    #33
    PREMIUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her hesap için farklı tarayıcı mı kullanıyorsunuz hocam nasıl oluyor?
    Sadece ads için mi search console vb. kayıtları da mı ayrı oluyor?
    Adsense hesaplarının çoğunluğunu aws amazonda açtığım küçük sunucularda kontrol ediyorum hocam, bazılarını da adwords hesapları dahil adspower kullanıyorum oradan yönetiyorum yeni bir gmail alsam yada kullansam bile kendi tarayıcılarım değil direk adspower üzerinden açıp kullanıyorum.