veririm tabi hocam neden vermeyeyim. Bir ekibimiz var. Uzun süredir reklam tıklaması yapan bir ekip. Yani bir reklam kacç tbm verir ne zaman tıklama yapar bilen kişileriz. Bir reklamın yuksek para vermesi için nelere dikkat etmek gerekir hangileri tıklanır hangileri tıklanmaz vs. Uygun yöntemler ile tıklarsanız ve organik trafiğiniz varsa sorunsuz paranızı alırsınız. Sıfır adsense hesapları için insanlar neden bu kadar ücret ödüyor sizce ?
Merhaba hocam, güzel bir ekipmiş ama riskli değil mi Adsense için? Adsense hesaplarında fiyatların artması, hem biraz talep azaldı Google algoritması olsun yapay zeka aramaları olsun vs. Adsense talebini azalttı. Ama arka planda Adsense arbitraj yapıp fazlasıyla ekmek yiyen bir kitle var, bunlar için Adsense hesapları değerli. Google onayı da biraz zorlaştırınca piyasası arttı haliyle.
Adsense onayı alabildiniz mi hocam ?
Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederim. İlk içeriği güncelledim. Maalesef verimli bir hafta olmadı, içerik ve imleme yapmaktan öteye geçemedim. Adsense kısmında ise ilk 1 günde hızlı bir dönüş aldım ama bir eksiklik var gibi algıladım bu kadar hızlı dönüş şaşırttı beni. Yeniden onay sonrası yarın 1 hafta olacak sanırım herhangi bir olumlu yada olumsuz dönüş olmadı maalesef.