• 24-12-2025, 18:59:11
    #1
    Merhaba,
    İçinde AdSense hesabım bulunan Gmail adresime şifre ile giriş yapamıyorum. Oturum açmaya çalışan kişinin siz olduğunu tespit edemedik diyor, kurtarma adımında ise aynı Gmail adresine gönderdiği bir kodu girmemi istiyor. Gmail adresi herhangi bir cihazımda açık olmadığı için kodu göremiyorum ve hesaba giremiyorum. Kurtarma e-postası ve telefon numarası maalesef tanımlı değil. Aslında satın aldığım bir hesap olduğu için satıcı doğal olarak kurtarma e-postasını ve telefon numarasını kaldırmıştı, ancak onun cihazından da hesaba giriş yapılmıyor.

    Bunu daha önce yaşamış olan ve aşmak için bir çözümü olan var mı? Teşekkürler, iyi akşamlar.

  • 24-12-2025, 21:01:59
    #2
    Bana wpden yaz yardımcı olmaya çalışayım kardesim
  • 24-12-2025, 21:04:46
    #3
    Aynı dertten muzdaribim.
  • 15-01-2026, 17:16:14
    #4
    Kategori Moderatörü
    Bı hesapta aynı durumdayım. Yalnız işin ilginci hesap benim PC de açık ama şifre değiştir dediğimde dogrulayamadik diyor değişik bu Google.
  • 16-01-2026, 10:48:06
    #5
    Mtg18100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı dertten muzdaribim.
    SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bı hesapta aynı durumdayım. Yalnız işin ilginci hesap benim PC de açık ama şifre değiştir dediğimde dogrulayamadik diyor değişik bu Google.
    Hala çözüm bulamadım maalesef.