• 23-09-2009, 00:05:13
    #19
    Şarkı, müzik, msn, sohbet, oyun dışında her türlü site yapabilirsin. çok kazandıran kelimeler çok rekabetci olur hit çekmen zor olur. Örn: Forex, sağlık. Konunun burasını da düşün. İlla tek bir konuya odaklanma.
  • 23-09-2009, 00:57:01
    #20
    tatoo - dövme üzerine aç sağlam tutunmaya çalış tema adsense için uyumlu olsun , 5 ay sonra benim için dua et
  • 23-09-2009, 01:57:22
    #21
    Üyeliği durduruldu
    turkıyenın ve googlenın turkıye ıle sorunu bu once faydalı sıte nasıl yaparım dıyecegımıze nasıl cok kazanırım mantıgı ıle ne kazana bılıyoruz nede pr ala bılıyoruz ben gunde 6-7 dolar kazanıyorum 300 tıkımada aynı parayı verıor 450 yede bazen 25 e vurdugu oluyor ama oda yanlıs tık ucretı gırıyorlar ondan heralde
  • 23-09-2009, 02:11:14
    #22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    lig tv izle sitesi açmanı tavsiye ederim
  • 23-09-2009, 03:46:59
    #23
    tren saatleri kasıyorum 6 sırada ama günlük 400 küsür hit alıyorum.
    bayramdan önce 240 filan içerik 5 konu var siteye sadece 2-3 kere konu eklemek için girdim başvurdum ama sonuç gelmedi daha
  • 23-09-2009, 08:36:26
    #24
    BySeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar yeni bir site açacağım (adsense projelik) ama en çok hangi içerik kazandırıyor merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim, mesela şu reklamlar tıklama başına şu kadar para veriyor, şu reklamlar en çok kazandırıyor gibisinden.
    adsense den, "çok kazandıranları bulayim" diyerek para kazanmaniz şu devirde artık çok zor. o kazandıran içerikler zaten bu işi yıllardır yapan her türlü imkanı olan insanların elinde. onlarla google sıralamalarında rekabet etmek çok zor.

    onun yerine rekabetin az olduğu kelimelere yönelin. az ama öz hitiniz olur. fazla rekabet için rakibiniz olmayınca kolayca sıralamalarda yükselirsiniz. özgün makaleniz de oldumu günlük 5-10$ 'a bir ayda ulaşabilirsiniz.
  • 23-09-2009, 10:07:57
    #25
    Öncelikle bu yazıyı sonuna kadar oku
    https://www.r10.net/google-adsense/17...zaniyoruz.html

    Sağlık sektörü bitti. Sağlık sitesi olan bir çok kişi sırf adsense ile para kazanmak için site açtığı için %90'ın hesabı kapatıldı. Genel anlamda Adsense'e sağlık reklamları verenler özel klinigi olan doktorlardır. Doktorların bir çogu artık facebook'a reklam veriyor. Çünkü özelleştirme imkanı çok daha fazla googledan.
    Örnegin kadın hastalıkları uzmanı bir doktorsunuz. Adsense reklam vermek size pek müşteri göndertmez. Reklamınızı erkeklerde görebilir ve paranız boşa gitme ihtimali çok daha fazladır.
    Reklamımı sadece istanbuldaki kadınlar görsün diye bir özelleştirme yapamıyorsunuz adwords'te. Reklam veren doktor sayısı azaldığı içinde rekabet azaldı ve tık ücretleri yerlerde sürünüyor artık sağlık sitelerinde.

    Hotel Sektörü yazın iş yapar ölü sezona girdik.

    Şu an iş yapacak sektör finans sektörü.
  • 23-09-2009, 12:18:40
    #26
    İngilizce içerikli site yapabilirsiniz. İngilizce tatil diyor millet yanlış. Rekabet etmen imkansız..
  • 02-10-2009, 17:44:40
    #27
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reklamımı sadece istanbuldaki kadınlar görsün diye bir özelleştirme yapamıyorsunuz adwords'te.
    Konunun sağlık ile ilgili kısmını bilmiyorum ancak Google Adwords de Cinsiyete ve Yaşa göre reklam gösterimi yapılabiliyor.

    Kampanyalar > Ayarlar > Kampanya Adı > Demografik (gelişmiş) > Düzenle