• 01-08-2009, 14:31:52
    #1
    Bu aralar bir şey dikkatimi çekiyor. Kimsenin kazancına zarar vermemek için site adı falan vermeyecegim.

    Bir script var. Bu scripti aynı vatandaş onlarca sitesine kurmuş. Ayrıyeten tek tek açanlarda var.

    Ayda 500 dolar kazanacağına en az 2000 dolar kazanıyordur.

    Hani google kopya içeriğe izin vermiyordu. Binlerce aynı uzantılı sayfa hatta öyle ki google da ilk 10da bile 2-3 sitesi var.

    İçerik kopya. Site kopya. Kopya oğlu kopya.

    Örnegin; fakat.com, fakatama.com, ama.com, lakin.com boyle siteler... uzantılar içerik herşey aynı. Tek fark domain.

    Çok uzun süredir de böyle kullanıyor.

    Google sandığımız kadar zeki değil ve bunu bilen çoğu kişi voleyi vuruyor.

    Alın teriyle biz yılda 500den 6000 dolar kazansak.
    Vatandaş 24000 dolar kazanıyor!

    Helal olsun diyorum baskada bisey demiyorum. Şikayet falanda etmiyorum cunku adam ilk 10da 2-3 yer isgal etmis. Bu kadar mı aptal sistemleri google ın.

    Afiyet olsun işini bilene, biz bilmiyoruz ama.
  • 01-08-2009, 14:44:56
    #2
    siteyi pm atar mısınız ? Sadece merak ettiğim için soruyorum amacım adamı banlatmak veya karalamak değil.
  • 01-08-2009, 14:50:50
    #3
    siteler içerisinde kullanılan içerikler birbirine kopyadır , ancak kendisinindir bu olabilir.

    Ve günümüzde bir çok örneği var özgün makale yazıyorsun ancak onu kopyalayıp yapıştıran adam senden üstte , yani özgün içerik tamam iyidir ama bizde takıntı haline geldi.

    Benim şahsi kanatim özgün içerikten çok önce gelen faktör yüksek uptime ve hittir o şahısın sitelerinin uptimesi iyiyse ve hitide yüksekse tüm sitelerinin üst sırada olması normal ama şuda var google bunu anlarsa birisi değil tüm siteler gümler.
  • 01-08-2009, 14:51:53
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hukuk dışı birşey varsa şikayet edilir. pm ile bana da gönderirseniz memnun olurum.
  • 01-08-2009, 14:53:06
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Aklı olan kazanıyor. Google akıllıdır. Biz googleden daha çok akıllıyız
  • 01-08-2009, 16:30:43
    #6
    google asla kendisine zeki dememiştir . adam gibi sitesini kurmuş para kazanmaya , kazandırmaya devam etmiştir. üstelik ben zekiyim gibisinden ifadeler hiç kullanmamış olup tamamen kullanıcıların kurguladıkları düşüncelerdir.
  • 01-08-2009, 16:39:57
    #7
    Üyeliği durduruldu
    O olayı yapmak için de emek harcamak lazım
  • 01-08-2009, 17:59:03
    #8
    netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    google asla kendisine zeki dememiştir . adam gibi sitesini kurmuş para kazanmaya , kazandırmaya devam etmiştir. üstelik ben zekiyim gibisinden ifadeler hiç kullanmamış olup tamamen kullanıcıların kurguladıkları düşüncelerdir.
    PM ile site adresini isteyenlere ve istemeyi düşünen arkadaşlar, burda mesele site adresi değil google, adresi paylaşmayacağım. Yani site adresi yok zaten bilmesi gerekenler bilir yani bu konuda sitesi olan bu konuda yükselmeye çalışan herkes bilir.

    netadam'ın yazdığını bilmeyen arkadaşlarımızın bilmesi için bu başlığı açtım. Bazılarının hayran oldugu google kopya siteyi ilk 10'da 3ünü birden listeleyecek kadar basit.
  • 01-08-2009, 18:03:42
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Ya domainin faydası oluyor böyle konularda da başka birşeylerde yapıyordur bence..