• 06-06-2009, 00:53:57
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    %15 tıklanma oranı sorunmudur ?

    Selamlar,
    bir sitem var hıtı 1k ile 2,5K arası değişyor kullandığım temayı çok iyi optimize ettim standart olan 3 reklam alanım var ve sitemdeki reklama tıklama oranı % 10 ile %15 arasında değişiyor.

    Kesinlikle aşırı reklam gosterımı veya reklamı tıklatma gibi bir olay yok genel olarak sektörel tarzda bir site olduğu için gelen ziyaretçi reklama tıklıyor alakadar olduğu için bu nedenlede tıklama oranım %10 dan yukarı eskiden %3 - 4 olunca ban çok olurdu, şu anda %10 - 15 hibi tıklanma oranının ban sebebı sayılabilme ımkanı varmı veya banlanabılırmı hesabım ? yada ne yapsamkı acaba reklamlarımı kaldırsam ? daha mı aza ındırsem ?
    kısacası % 10 - 15 lık tıklanma oranı adsensede ban sebebımıdır ban ıhtımalı %kaçtır ? bu randa sıtesı olan varmı ?
  • 06-06-2009, 01:01:29
    #2
    Üyeliği durduruldu
    sen tıklamadığın yaada tıklatmadığın sürece sorun dğeil. yerleşim kurallarına uymuşsan hiç bişey olmaz. %20 benim kaç senedir aynen devam
  • 06-06-2009, 01:02:16
    #3
    oranı yüksek olan banlanır diye bir şey yok. zaten herkes %1 olcaksa niye o o ranı göstersinler
    eğer %90larda değilse hiç birşey olacağını sanmıyorum.
    Öyle olupda banlananlar bir ara hani çok modaydı müzik indirmek için önce yukardkai reklama tıkla öyle link gözüküyor şeklinde çalışan download siteleriydi herhalde.
  • 06-06-2009, 01:49:21
    #4
    2 sitemde %10 dan aşagı düşmüyor tıklama birşey olmadı henüz olursa haber veririm
  • 06-06-2009, 01:56:11
    #5
    was
    Üyeliği durduruldu
    Hocam bunun biraz da ziyaretçinin tıkladığı reklam sitesinde işlem yapmasıyla ilgisi var galiba.Sizin ziyaretçi direk aradığı şeyin reklamına tıklıyorsa , reklamveren bundan kazanç sağlıyordur.Dolayısı ile sizin için bir sorun teşkil edeceğini sanmam hatta aksine google ın gözüne girebilirsiniz.Fakat reklam veren, sitesine reklamlar aracılığı ile gelen kişilerden verim alamıyorsa o zaman ban ihtimali göz önünde bulundurulabilir.
  • 06-06-2009, 01:57:31
    #6
    bak ne güzelde kendin sormuş kendin açıklamışsın? bu soruyu en az 10 defa gördüm forumda. Hile hurda yoksa devam