• 01-06-2009, 16:59:16
    #73
    Bu forumda ara-sıra tahrik olayları oluyor, bizi de ediyorlar, başkasını da, onu da bunu da. Her tahrik olan çocuk, bebe, salak mı diyecek karşısındakine?

    Ne olursa olsun ticaret yapılan ortamda saygılı olunmalıdır. Haklı da olsa kimsenin hakaret etme ve kişiliği ezmeye hakkı yoktur.
  • 01-06-2009, 16:59:40
    #74
    Üyeliği durduruldu
    HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu Konunun Bu kadar uzayacağını duşunmemiştim gereksiz yere bu kadar tantana
    47 üye okuyor. (39 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
    HayroLa, adreni, alchalade, Bilal_erturk, bill, Bosver, erroy, EvvelimAhirim, FuNch, Healthy, hybc, ilhanSEVEN, JustGo, kafilem, KigsteR, m3t1n, Mahhem, MertWeb, Mirdadas, MujaHeed, murat897, OfisSoft, OkanKALO, okyanus, Priapos, saturn_ixii, sechkine, slacker, SpngBB, Tasarimkaynak, triangle, warchild, WebEngineer, Wolfenstein
    Sende botmusun anlamıyorum ki arkadaş, her konuya yazdığın mesaj aynı.
    https://www.r10.net/1058766644-post64.html
  • 01-06-2009, 17:00:51
    #75
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu forumda ara-sıra tahrik olayları oluyor, bizi de ediyorlar, başkasını da, onu da bunu da. Her tahrik olan çocuk, bebe, salak mı diyecek karşısındakine?

    Ne olursa olsun ticaret yapılan ortamda saygılı olunmalıdır. Haklı da olsa kimsenin hakaret etme ve kişiliği ezmeye hakkı yoktur.

    Cenk abi peki bu ne? Adamı çileden çıkardılar resmen. Sonrada banlanmasına sebep oldular. Bu eşitlikmi ?
    Tahrik eden de banlansın abicim o zaman değil mi?
  • 01-06-2009, 17:00:52
    #76
    r10 tam bir çocuk parkı olmuş
    Hani çocukların misket kepme olayına dönmüş kepilince kepilenin annesine şikayet etmesine benzemiş.

    Kimi kimden kouyorsunuz kimi savunuyorsun anlamıyorum. Birbirinize destek olmanız lazım.
  • 01-06-2009, 17:01:05
    #77
    JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sende botmusun anlamıyorum ki arkadaş, her konuya yazdığın mesaj aynı.
    https://www.r10.net/1058766644-post64.html
    Yok ARkadaşım Normal bi insanim bu mesaja yazarken biliyordum biri bana birşeyler diyecek
  • 01-06-2009, 17:02:00
    #78
    patlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vvarez siteyi şikayet ettiğinize değil ki üstteki mesajlarım. Gereksiz bir konu yüzünden tartışma çıkmasına. site sahibine ve siteye manevi zarara uğratmanıza, kalp kırmanıza.
    Yeri gelince bizde reklam veriyoruz, hatalı olanları şikayet ediyoruz ancak bunu r10 üzerinden tartışma açarak veya tartışmalarla değil. Google koymuş buton, tıklayın, google gerekli ceza-i işlemi varsa gerçekleştirir.
    kuleli banlanmasında sizinde suçunuz var.
    Adamı çıldırttınız resmen.
    Ben adamı çıldırttım ha Bana karşılık yazdığı ilk mesajın editlenmeden önceki halini gördün mü? Ben gördüm. Gördüğümde bilgisayarın başında yumruğumu sıktım. Ama gelip ona salak vs. gibi çocukça şeyler yazmadım. Bana saldırmasının da sebebi https://www.r10.net/1058771208-post43.html mesaj olsa gerek. Kendi de görüp gülümsemiştir muhtemelen. Banlanmış kişinin arkasından konuşmak istemiyorum. Bu konuyu kapattım, iyi tartışmalar.
  • 01-06-2009, 17:02:04
    #79
    MertWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cenk abi peki bu ne? Adamı çileden çıkardılar resmen. Sonrada banlanmasına sebep oldular. Bu eşitlikmi ?
    Tahrik eden de banlansın abicim o zaman değil mi?
    Onu değerlendirmek yetkili arkadaşlarındır. Ama hakaret etmek ban sebebidir haklı da olunsa kurallarda yazmaktadır.
  • 01-06-2009, 17:02:34
    #80
    Üyeliği durduruldu
    Karışmak istemiyorum ama karışmadan da olmuyor.
    Deniliyoruki "adam yapmış kardeşim kıskanma sende yap sende koy"
    Bu başkasının yapamayacağı anlamınamı geliyor. Zor bişeymi DLE bot ile çekip marezi basmak? tabiki hayır.
    Peki bu yapılanı haklı yada meşrumu kılar ? yine hayır
    Bende de var download sitesi DLE hemde ama marez koymuyorum ayda 40 konu ekliyorum günlük hiti 1000 e dayandı ya illegal koysaydım ve abansaydım kaç olurdu sizce hit?
    BEn neden kuralına uyarak yapıyorum bu işi ?
    Eğer bir oyun oynanıyorsa ortada kuralına göre oynanmalı.

    Bunlar yapılsın edilsin sonrada çıkılsın meydana "google türklere böyle böyle yapıyor" yapar tabi haklıdırda sonuna kadar

    Ortadaki suçluluk psikolojisiylede uslubu seviyeyi ayaklar altına indirerek konuşulmamalı
  • 01-06-2009, 17:03:35
    #81
    ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense'e reklam veriyor musun? Google babanın mı? Bu konunun seni niye bu kadar gerdiğini anlamadım. Konuya girmeyeyim girmeyeyim diyorum ama dayanamadım.
    helal be sana