• 03-04-2009, 01:17:51
    #19
    bilgi ve paylasimin anlatimin icin cok tesekkür ederim ben size kaynakmis baska birseymis gösterin demiyorum demiyecegimde aslinda tüm bunlari bazi seyler ortada iken googlede bazi seyleri gittikce zorlastirdigi icin ve dahada zorlastiracagi icin hic bisi demiyor ve yazdiklariniza bastan sona katiliyorum.sizinde kendinize göre bir kaynaginiz olmasa böyle bir yerde bu sekilde konular acmazsiniz
  • 03-04-2009, 01:48:08
    #20
    Emarka, diyorsun ki siteleri engellemek için kullanmayın filtreyi.
    Peki "kocamı aldatıyorum gel çak bana, dulum erkek arıyorum" tarzı reklamlar için ne yapmamızı bekliyor ki google?
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler bu arada.
  • 03-04-2009, 01:54:12
    #21
    yaw arkadaşım sen bunu saat 23 te yazmışsın ben bunu 2gündür görmediğim yer kalmadı. ilk haber7 de gördüm sonra bildirgecte mesela.
  • 03-04-2009, 01:54:22
    #22
    Üyeliği durduruldu
    Andres1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bence adsense tr de çalışanlardan birisi @emarka ve r10dakilere güzellik yapıyor
    Emarka'nın ne yaptığını anlayamadım. Şurada bir anket yapmış, öylece kalmış.
  • 03-04-2009, 01:55:31
    #23
    EFO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Emarka, diyorsun ki siteleri engellemek için kullanmayın filtreyi.
    Peki "kocamı aldatıyorum gel çak bana, dulum erkek arıyorum" tarzı reklamlar için ne yapmamızı bekliyor ki google?
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler bu arada.
    Benim hiç bir sitemde bu tarz reklam çıkmıyor hiçbir filtrede yok. Bunun nedeni şu : Google amca her sitemin ne maksatla yayın yaptığını ve hangi konuya odaklandığımı çok iyi anlamış durumda. Her sitem kendi dalında konularda yazı barındırıyor. Hiç alakasız tek bir yazı yok.

    Aslında başka nedenleri var şimdi çok değişik bir konuya değineceğim ama çok büyük tartışma çıkacak. En çok gelir getiren sitemin bir tanesinin sadece 22 backlink'i var. Daha sonra bu konu üzerine ve çakma reklamalara etkisi üzerine bilgi veririm.
  • 03-04-2009, 01:57:49
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Google Invests in Pixazza, An AdSense for Images
    burdan okumuştum bende resim reklamlar ile ilgili değişikliği.

    teşekkürler makale için
  • 03-04-2009, 02:00:35
    #25
    RecepD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yaw arkadaşım sen bunu saat 23 te yazmışsın ben bunu 2gündür görmediğim yer kalmadı. ilk haber7 de gördüm sonra bildirgecte mesela.
    Arkadaşım şuradaki yazımı ve cevaplarımı iyice oku istersen. https://www.r10.net/google-adsense/31...azir-olun.html

    Haftalar önce yazdı bu konuyu. Ya inatla neden üstüme geliyorsunuz anlamıyorum. Anlamak gerçekten çok güçlük çekiyorum. Bi yamuk bulsakda halt etsek şu adamı diye uğraşıp duyorsunuz.

    Usanmayacağım sizden, elbette beni dikkate alanlardır en azından onlara faydalı olurum. Tekrarlıyorum bu bilgileri vermemim bana hiç bir faydası yok zararı var. Hem vaktimden çalışyor hemde sinirlerimi bozuyor bu ithamlar.
  • 03-04-2009, 02:01:44
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    her zaman faydalı işler yapıyorsun kim ne derse desin teşekkürler bilgilendirme için , illa kaynağa gerek yok yardımcı olmaya çalışmanda yeter
  • 03-04-2009, 02:04:26
    #27
    avare71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Emarka'nın ne yaptığını anlayamadım. Şurada bir anket yapmış, öylece kalmış.
    Okuyun! Okuyun! okuyun! Kimisi sadece bir paragraf okur "dur şu herife cevabı yapıştırayım" diye saçma sapan saldırır. Kimi gider anket düzenlemiş öylece kalmış der.

    Arkadaşım o konuda da üstüme çok gelindi. Bende vazgeçtim. Ama kendi sitelerimizde uyguluyoruz. Tık başına aldığımız en düşük rakam 0,07.

    Ben ısrarla bilgi vermeye çalıştıkça neden almamakta diretiyorsunuz anlamış değilim. Bedava bilgi dağıtıyorum diye mi?