SON 2 GÜN! R10.NET REKLAM VE PREMİUM ÜYELİKLERDE KISA SÜRELİ İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA!
  • 18-01-2009, 08:52:36
    #1
    Arkadaşlar Blogcu - Blogcu.com - Ücretsiz Türkçe Blog Servisi bir blogum var ama adsense reklamları hakkında sorununm var.
    Yönetim panelinde adsense ile ilgili olan menüden adsense ayarlarını yapıyorum ama reklamlar çıkıyor fakat adsense hesabımda çıkan bu reklamlara dair hiçbirşey yok:S
    Not:Sorunumu çözene +rep(teşvik primi)
  • 18-01-2009, 10:29:10
    #2
    Üyeliği durduruldu
    kesin bişi demiyorum
    ama demekki hesabın onaylanmamıs ondan olabilir
    o koydugun baska birisinin kodudur..
    blogcunun pub kodudur ondandır..

    öle düşünüyorum..
  • 18-01-2009, 10:37:26
    #3
    Tamam arkadaşlar sorunumu çözdüm.Buraya yazıyımda sizlerde faydalanın.
    Bloglarınıza Google Adsense Reklamı Alabilmeniz İçin Yapmanız Gerekenler:

    * Önce Blogcu'dan bir blog açmalısınız. Blogcu'nun ana sayfasından "ücretsiz kayıt olun" linkine tıklayıp üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmelisiniz.
    * Blogcu'ya üye olduktan sonra, blogunuzun kontrol panelinde yer alan "Adsense" menüsüne girerek, "Google Adsense Üyeliği" başlığı altındaki bilgileri doldurarak Adsense hesabı açıp, blogunuza reklam alabilirsiniz. Bu alanda sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurmalısınız. E-posta adresinizi doğru olarak yazmaya özen gösterin. Bu e-posta adresine Google tarafından bir doğrulama postası gönderilecektir.
    * E-posta adresinizi doğruladıktan sonra bir kaç gün içinde Google Adsense'den olumlu veya olumsuz yanıt gelecektir.
    * Google Adsense başvurunuz Google tarafından onaylanana kadar, blogunuza ticari reklamlar yerine test reklamları gelecektir. Bu süre içinde Google Adsense robotları blogunuzu tarayarak sizin için uygun reklamları belirleyecektir.
    * Google Adsense reklam programına kabul edildiğinize dair onay e-posta adresinize ulaştığında artık sizin de blogunuzda reklamlar yayınlamaya başlayacaktır.
  • 18-01-2009, 15:12:20
    #4
    * E-posta adresinizi doğruladıktan sonra bir kaç gün içinde Google Adsense'den olumlu veya olumsuz yanıt gelecektir.


    Bunu çok beklersiniz bence,çünkü onaylamıyorlar.
  • 18-01-2009, 16:26:44
    #5
    Üyeliği durduruldu
    eEvet. adsense artık çok hassas Oany filan yok şu sıralar.