Bugün onay alan bir sitem var. Şu an için otomatik reklamlar aktif. Ancak manuel reklam yerleşimi yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım. Sitenin teması publisher.
Sizce otomatik reklamlar mı kalmalı, yoksa Manuel reklam yerleşimi mi yapılmalı?
AdSense otomatik reklamları kullanmak mantıklı mı?
6
●273
- 26-07-2021, 00:07:10Bir kullanıcı ve birden fazla web sitesi yöneten bir kişi olarak otomatik reklamlardan nefret ediyorum.
Adsense konusunda uzman yada pro değilim sadece bir siteye girdiğimde otomatik reklam varsa inanılmaz canımı sıkıyor ve o siteden nefret ediyorum. Kişisel düşüncem olarak kullanıcı bağlılığına önem veriyorsanız sitenizde kullanmamanızı tavsiye ederim.
Tavsiye olarak: sitenizi bir kullanıcı olarak gezin ve nerede reklam tam oturur, nerede sitenin ahengini bozmaz diye düşündüğünüz yerlere yerleştirmeleri yapın. Ben kendi sitelerimde bunun faydasını gördüm. - 26-07-2021, 00:10:57Sayfa değişiminde pat diye ekranda beliren reklamdan nefret ediyorum ben de. Öyle reklam çıkan siteyi de bir daha kullanmıyorum vallahi.
- 26-07-2021, 01:29:39pek çok arkadaş vinyeti sevmediğini söylemiş. eğer türkçe içerikli düşük tbmye sahip isen vinyet kesinlikle olmalı. manuel reklam çalışması yapman birşeyi değiştirmez, belki kullanıcıların tıklayabileceği bir yere yerleşim yaparsın ama trde hem tbm az hemde tıklanma çok olmadığı için manuel yapmak mantıksız. eğer yabncı siteniz varsa manuel reklam tercih etmenizi öneririm