G News onayı Adsense'nin onay habercisi olabilir mi?
3
●79
- 16-07-2021, 14:49:05MisafirMerhaba arkadaşlar, İngilizce program indirme bir sitem var henüz 1,5 aylık, news kaydı geçenlerde onaylandı ancak adsense 1-2 red geldi, tekrar geçen günlerde gönderdim bekliyorum, google, news e uygun gördüğü siteyi adsense ye uygun görmeyebilir mi, sizce bir bağı var mıdır? Teşekkürler.
- 16-07-2021, 15:00:15Dediğimi sen her gün yap onay verene kadar.
Mesela bu gün öğleye dogru öğlen gibi adsense başvuru gönder yarın sabah a kadar onay varsa var yoksa iptal yap.
Geri saat 1 yada 2 gibi basvuru yap boş yere günlerce bekleme.
onlar onu 15 gün yada 20 gün boyunca incelemiyor.
O yüzden sen dediğimi yap gerisine karışma ben de önceden senin gibi başvuru yapardım red gelene kadar beklerdim. Boşuna kaç uğraştım en sonun da bu şekilde yaptım 3. günde onay verdi.
https://thehomefashion.co.uk/ şu sitemde sana zahmet biraz dolan bir ikide reklam tıkla Kolay Gelsin ama kesinlikle alırsın dediğimi yap sen - 16-07-2021, 15:05:44Misafirerekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle