• 26-07-2020, 15:50:31
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar facebook ads ve unity ads kullanıpta memnun olan var mı? Tbm durumları nasıl? 1000 izlenmeye Ortlama Ne kadar Ödüyor? (Tahmini bir rakam söyler misniz)
  • 26-07-2020, 17:01:41
    #2
    takip
  • 26-07-2020, 17:42:12
    #3
    Facebook ads kullanmak istedim ancak Türkiye'ye ödeme yapmıyor.

    Amerikadan açılmış eski bir facebook hesabı bulup oradan başvurmak lazım. Sonra payoner ile belki ödeme alınabilir biraz karışık bir durum o yüzden girmedim bu işe.

    Unity ADS'yi 2-3 gündür deniyorum şuan için kötü gibi ama yorumlara göre 5k incelemeyi geçmek lazımmış. Sonra daha net rakamlar çıkıyor diyor.

    Birde Unity'de eşleşme oranı düşük gibi, 1K İsteğe 200-300 Reklam gösterebiliyorum. 2-3 Hafta sonra daha net bir şeyler diyebilirim.

    Önce küçük uygulamaları geçirmek istedim, Ancak her geçen gün Admob'a inancım düşüyor. Yakında diğer büyük app'leride geçirmeyi düşünüyorum
  • 28-07-2020, 22:50:39
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar Payoneer ile ödeme alamazsınız ben denedim Euro bakiyesi için iban veriyor USD için iban vermiyor Payoneer.

    Yapılması en mantıklı olan facebook reklamları için yurtdışı bir facebook hesabı açmak

    Para almak için yurtdışındaki bir bankadan ibana sahip olmamız lazım eşiniz dostunuz varsa olabilir tabi oda banka hesabını kullandıracakmı belli olmaz.

    PEP diye bir ödeme sistemi var yurtdışı iban sağlıyoruz yazıyor uygulamada onu denemek lazım.

    Benim kendi hesabım daha önceden onaylı olduğu için ziraat bankasına ödeme alabileceğim gibi duruyor ama arkadaşım üye oldu ona bulunduğunuz bölgeye ödeme yapılamıyor yazıyor

    Admob harici şu anda en iyi kazandıran facebook gibi görünüyor startapp ta var ama kullanan varmı bilmiyorum