• 18-06-2020, 13:03:27
    #73
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam biraz daha acar misiniz

    pm atildi
  • 21-06-2020, 18:35:00
    #74
    bu konuyu google adx e kimm taşidi ya pinterest bölümündeydi. google adx ile alakasi da yokki
  • 23-06-2020, 04:20:27
    #75
    Son durumlar nasıl hocam?
  • 23-06-2020, 12:42:32
    #76
    Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son durumlar nasıl hocam?
    15-17k hit 50-70 euro günlük kazanc seklinde devam ediyoruz
    Dün ödememizi de aldık haftalık ödeme almak cidden cok güzel.
  • 27-06-2020, 00:32:59
    #77
    hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamün Aleyküm r10 ailesi.

    Malumunuzun bildigi üzere adsense cok canlar yakmakta , paramızın üstüne çökmekte. Site kurariz pat reklam kısıtlamasi gelir. Artık bıkkınlık geldi. Suan en iyi bildigim alternatifi kullanmaktayım. Belki adsense gibi kazancı yüksek degil ama garanti parasi var. Heran telefonuna bakıp acaba adsensem mi kısıtlama yedi yada ban mesajı ne zaman gelicek, gelicek mi acaba . Bu ay cok kazandımm acaba paramı yatırıcak mı üstüne mi çökecek endişeleri insanın saçında siyah tel birakmiyor. Banlarda 35 adsensesi banlanan kişiler tanıyorum. Nicesinin yüzlerce milyarına cökmüş durumdalar. her ayda böyle devam etmekte.
    Adsense kullanırken cok site kurmayada korkuyosunuz cünkü cok kazanmakta ayri bir risk. bu alternatifimizde korkusuzca site kurup yardırmaya basliyoruz. Ben tedbir bakımından domain basına ortalama 100 site kuruyorum domain ban yersem vs diye tüm siteleri perte cıkarmayalım . Adjo bugunku kazanc görüntümü birakiyorum öneriyorum bu firmayı kayıt olmak isteyenler ref im ile kayıt olurlarsa cok sevinirim hiç refim yok ref im olanlara ayritten özelden yardım edebilirim pinterest botlari icin vs. Herkese bol kazanclar dilerim. Adsense pişmanlıgı yeter buraya kadar. Hayirli forumlar.

    Refli Adjo Kayit Linki Tikla Buraya (Önerilir)

    Refsiz Link : refsiz link


    KAZANC %100 ADJO "SMARTLİNK" TEN OLUSMAKTADİR . POPUP KULLANILMAMİŞTİR.


    BUGUNN İLKK ÖDEMEMİZİ ALMIS BULUNMAKTAYIM. TEŞEKKÜRLER ADJO.







    16. 05 . 2020 Cumartesi günü kazanci


    17 . 05. 2020 Pazar günü kazanci saat 23 : 00 e kadarki kazanclar.





    18. 05. 2020 Pazartesi günü kazanci.



    19. 05. 2020 SALİ günü kazanci.




    20. 05. 2020 ÇARŞAMBA günü kazanci.



    Detay için pm atar mısın
  • 27-06-2020, 01:02:40
    #78
    Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Detay için pm atar mısın
    neyin detayi ne pm si hocam ? herşey konuda yazıyor. satış konusu degil ki bu .
    sorunuz varsa sorunuz.
  • 27-06-2020, 01:08:30
    #79
    Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Spam yapılırsa adsense tabii ki paranın üzerine çöker, benim sitelerimin üzerine neden çökmüyor

    Valla hocam ben hiç spam yapmıyorum ama adsense hesabım banlandı ocak ayında. Spam yapmıyorum derken, cidden yapmıyorum, öyle laf olsun diye yazmıyorum. Ama yaptığım herhangi bir şeyi spam algılıyordur, bişeyi yanlış yada eksik yapıyorumdur onu bilemem tabii.
  • 27-06-2020, 02:04:25
    #80
    karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla hocam ben hiç spam yapmıyorum ama adsense hesabım banlandı ocak ayında. Spam yapmıyorum derken, cidden yapmıyorum, öyle laf olsun diye yazmıyorum. Ama yaptığım herhangi bir şeyi spam algılıyordur, bişeyi yanlış yada eksik yapıyorumdur onu bilemem tabii.
    adsense bu hocam sebep aramıyor ki . mobile uygulamalarda bile reklam kısıtlamasi yiyor.
  • 13-07-2020, 19:29:12
    #81
    kazançlar iyi güzel ama vergilendirilmeden banka hesabına para girişi oluyorsa 4-5 yıl içerisinde(geçmişe dönük vergi) acısı fena çıkar benden söylemesi. youtube da bunu yaşamış olanlardan biliyorum milyonluk cezalar kesiyolar.