• 20-09-2008, 21:21:38
    #19
    adresi pm alabilirmiyim ?
  • 20-09-2008, 21:24:27
    #20
    Üyeliği durduruldu
    PM İstiyorum Bende 1 Tık Yapayım
  • 20-09-2008, 23:03:16
    #21
    sorun o ücreti alman değil..
    o ücreti burdan çok az kişinin alması
    ondan ötürü çoğukişi adres isteyip site içeriine bakmak istiyor sanırım
  • 20-09-2008, 23:12:43
    #22
    pm verme dostum kimseye
  • 21-09-2008, 02:19:39
    #23
    kimseye siteni atma yarın bakarsın senin sitenin kardeşleri dogmus olur sonra buraya konu açarsın 0.1 veriyor die:d
  • 21-09-2008, 02:33:03
    #24
    Üyeliği durduruldu
    ----

    edit

    ----
  • 21-09-2008, 02:39:04
    #25
    Üyeliği durduruldu
    O şanslı reklamlar genelde acemi adwords'cülerdir. Geçen de bizim şirkete başvurmuş biri kredi kartımdan 5000YTL çekilmiş adwords'ü siz düzenleyin diye Kesin sana o kişinin reklamı gelmiştir
  • 21-09-2008, 03:10:04
    #26
    JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    bir kaç konudur takip ediyorum seni hep böyle yüksek aldığını belirtip duruyorsun ama hiç ekran görüntüsü koyduğunu görmedim bi koysanda bizde görsek , ayrıca sorun olmaz merak etme.
    Edit :
    sanırım site bu
    eğer serhadjiyan.com da sana aitse bu arkadaşın doğru söylediğinden şüphe edin 2 hafta önce msn e ekleyip birisi bu nicki verip bu forumu gösterdi ve neden az kazanıyorum diye sormuştu.sitesine girip baktığımda


    durum bundan ibaretti ve site filtrelemeyi bile bilmiyordu ne bilim garip geldi bana ya nese
    tek ricam bi ekran görüntüsü çok çok merak ettim
    tabi eğer o frm sana aitse (:
    Arkadaş bana msn' de screen atmıştı.Gerçektende cok az bir tıklamaya yüksek kazanc sağlıyor
  • 21-09-2008, 03:14:31
    #27
    Kelime nedir, yada site ne sitesi, belki işimize yarar