Politika ihlali
3
●401
- 01-06-2019, 20:28:10Merhaba , bende çok araştırdım sonunda kendim çözdüm , Eğer site yeniyse gizlilik , iletişim , hakkımızda , kullanım koşulları adı altında bir sayfalar oluşturdunuz mu ?
Siteniz w*rezmi ? içerik nedir pm atarmısın ? bildiklerimi ücretsiz aktarayım .
Ben normalde 1-2 günlük siteye 10 özgün makale açıp . Makaleden sonra google search console sitemi kayıt edip aynı şekilde google analytic sistemine kayıt edip index almasını bekliyordum.
Sitem 10+ index aldımı adseneye başvuruyordum .Yaklaşık bu dediğimle 10 siteye onay aldım tabiki red yiyen oldu ,Red yeme şekline göre içerik düzenledim örneğin : sitenizde sinir bozucu gezinmeyi etkileyen şeyler var vs gibi.
Hemen gidip wordpressin standart temasını koyuyordum . Genelde Ribbon tema kullanırım bazen sorun yaratır slider afişler vs. sade yapar bırakırdım temayı.