• 29-01-2019, 18:55:40
    #10
    yeni bir domaine mi geçiş yapmam gerek hocam? lütfen biraz daha yardım eder misiniz
  • 29-01-2019, 18:56:03
    #11
    Yanıtınız çok tatmin edici oldu harikasınız
    • onurbesen
    onurbesen bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 29-01-2019, 18:56:13
    #12
    Reklam dengesi / Reklam doluluk oranı Yüzde kaç olmalı ?
  • 29-01-2019, 19:05:47
    #13
    Hocam tbm nasil yukseltiriz en fazla 11 krs goruyor 50 tik 5 tl bile vermiyor tavsiyeleriniz nedir
  • 29-01-2019, 19:06:02
    #14
    Hocam merhaba yeni onay aldığımız bir adsense ile reklamları ekliyorum siteye fakat gösterim olmuyor. ads.txt ekledim. Ne yapmam gerekiyor ?
  • 29-01-2019, 19:07:07
    #15
    Üyeliği durduruldu
    chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni bir domaine mi geçiş yapmam gerek hocam? lütfen biraz daha yardım eder misiniz
    Senin web siten manuel spama girmedi mi? Bunu mu soruyorsun başka bişey mi oldu.
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanıtınız çok tatmin edici oldu harikasınız
    Rica ederim.
    Hurtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reklam dengesi / Reklam doluluk oranı Yüzde kaç olmalı ?
    İçeriğine bağlı olarak bu oran değişir, yazı aralarında ki reklamlar en fazla 3 adet olursa iyi olur ben o şekilde kullanıyorum, insanların göreceği ve tıklayabileceği alanlara reklam koymalısın, bu oranı sitene giren kullanıcıyı düşünerek kendin belirlemelisin, her siteye ve sayfaya göre değişkenlik gösterir. İçerik 100 kelime gidip o sayfaya 4-5 reklam basarsan sonra tıklama başına ücret neden bu kadar az der durursun, içeriğin 1000 kelime olur, reklam pozisyonları arasında aralıklar olur, kullanıcı kitlen kalitelidir, kullanıcı yazıyı okurken onunla alakalı reklam çıkar ve tıklarsa hakkını alırsın.
  • 29-01-2019, 19:09:00
    #16
    Selam hocam, siteme giriyorum adsense yok yeniliyorum adsense açılıyor. sebebi nedir?
  • 29-01-2019, 19:09:36
    #17
    Üyeliği durduruldu
    UGUR389253 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam tbm nasil yukseltiriz en fazla 11 krs goruyor 50 tik 5 tl bile vermiyor tavsiyeleriniz nedir
    Az önce arkadaşın sorusuyla benzer senin sorun aynı cevabı veriyorum; İçeriğine bağlı olarak bu oran değişir, yazı aralarında ki reklamlar en fazla 3 adet olursa iyi olur ben o şekilde kullanıyorum, insanların göreceği ve tıklayabileceği alanlara reklam koymalısın, bu oranı sitene giren kullanıcıyı düşünerek kendin belirlemelisin, her siteye ve sayfaya göre değişkenlik gösterir. İçerik 100 kelime gidip o sayfaya 4-5 reklam basarsan sonra tıklama başına ücret neden bu kadar az der durursun, içeriğin 1000 kelime olur, reklam pozisyonları arasında aralıklar olur, kullanıcı kitlen kalitelidir, kullanıcı yazıyı okurken onunla alakalı reklam çıkar ve tıklarsa hakkını alırsın.
    appps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam merhaba yeni onay aldığımız bir adsense ile reklamları ekliyorum siteye fakat gösterim olmuyor. ads.txt ekledim. Ne yapmam gerekiyor ?
    Onayı ne zaman aldın, botlar siteni analiz eder, bir süre sonra sitene uygun reklamları göstermeye başlar. Siten siteler bölümünde gözüküyorsa eninde sonunda reklamlar çıkar sabırlı ol.
  • 29-01-2019, 19:09:50
    #18
    manuel spam hocam evet @tasarimx; sanırım satın aldığım kişi birşeyler yaptı. satın aldıktan 2_3 ay sonra oldu