Merhaba arkadaşlar
Malumunuz adsense de pinli ve pinsiz hesaplar için taban satış fiyatı mevcut. Fakat son güncelleme ile google her siteyi ayrı ayrı onay sürecinden geçiriyor. Bu yüzden pinsiz hesap almak artık avantajlı görünmüyor. Genel olarak zaten kişi sitesini onaylatamadığı için pinsiz hesap alıyor. Fakat güncelleme sonrası aldığı adsense ile sitesini onaylatamadıysa yine onaylatamayacak ve adsenseyi boşuna almış olacak.
Bu sebepten ötürü şahsi fikrim ya pinsiz hesap satışının kaldırılması ya taban fiyatta revizyona gidilmesi ya da misal en az 3 site onaylatma garantili tarzında konu açılması gerektiği kanaatindeyim. Piyasanın canlılığını koruması için taban fiyat oluşturuldu fakat şu hali ile sadece satıcıyı koruyan bir sonuç oluşmuş gibi görünüyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Moderatör arkadaşımızda konuya dahil olursa güzel olur kanaatindeyim
Not: Eski hesaplara da onay isteği gelmiş. Güncelleme öncesi etiketiyle satılan hesaplar ne olacak? vsvs
Teşekkürler
Adsense satışı taban fiyatı hakkında Talep...
5
●324
- 28-11-2018, 00:37:54
- 28-11-2018, 01:06:20AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pınsiz adsense demek onaysız Adsense demek değildir. Ödeme sınırına gelmemiş demektir . Adam almıştır adsense hesabını kullanmamıştır. Dolayısı ile bakiye birikmediği içinde Pın gelmemiştir.
Pin ödeme ile ilgili bir durum . Onay ile ilgili bir durum değil. - 28-11-2018, 01:44:54Turkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet pin ödeme ile ilgili bir durum
beyuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşünün siteniz adsense alamadı diye hazır adsense aldınız. sitenizi eklediniz ve uygun görülmedi
yorumunuz için teşekkürler
Att adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle