Merhabalar,
Aylardır uğraşıyorum, daha öncesinde her yolu denedim ve birsürü başvuru yaptım. Ama her seferinde ret aldım ve yıldım. Yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar içerik yazmaya ve siteye eklemeye başladım. Artık politika bakımından tüm eksiklikleri kapattığımı düşünüyorum. Yazılarım minimum 400-500 kelime. İçerikleri özgün. Politika, iletişim vs. sayfalarım mevcut. Temanın Adsense desteği iyi. Ama yine başvurdum ve yine ret aldım. Gerçekten yine pes etmek üzereyim. Ne yaparsam yapayım onay alamayacakmış gibi hissediyorum.
Dün gece gelen mesaj: "Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız başvurunuzu inceledi ve program ölçütlerimizi karşılamadığını saptadı. Bu nedenle, sizi programımıza kabul etmemiz mümkün değil.
Google reklamlarının yayıncılarımız ve reklamverenlerimiz için etkili olmasını sağlamaya yardımcı olacağına inandığımız bazı politikalarımız bulunmaktadır. Google, tüm yayıncıları inceler ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkını saklı tutar. Büyümemizi sürdürürken, daha geniş bir web içeriği ile daha fazla web yayıncısına hizmet edecek şekilde programımızı genişletebileceğimizin farkındayız.
Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorulara cevap veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
şeklinde. Bir öneri & uyarı vs. bekliyorum. Lütfen, tüm emeğim bu sitede ve emeklerim boşa gidecek diye korkuyorum.
Site adresim: https://isbul.org
Adsense Ne Yaparsam Yapayım Onay Vermiyor
8
●463
- 02-03-2018, 15:12:56Selamlar.smtciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzamda bulunan sitem 2 aylık. ara vermeden açar açmaz içerik girmeye başladım günde 3 içerik tamamen özgün. başvurdum kabul oldu. Sen 3 ay daha sabret içerik gir. Bence ara vermenden dolayı olmuştur. - 02-03-2018, 15:35:02Cevabınız için teşekkürler. Başvurduğunuzda hitiniz ortalama ne kadardı acaba?Uykusuzhesap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-03-2018, 15:36:23Günlük hit 5-10 arasındaydı. Şuan da da öyle hemen hemen hocam.smtciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-03-2018, 18:38:56Anladım hocam, günlük 20-25 organik hit alıyorum şu anda. Ama onay almak için bir süre daha içerik eklemeye devam etmem gerekiyor gibi görünüyor.Uykusuzhesap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-03-2018, 23:32:04Aynen hocam tamamen sabır işi. İçeriğe devam bir süre dahasmtciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-03-2018, 23:33:33Üyeliği durduruldu
- 06-03-2018, 01:02:00Farklı bir mail adresi,smtciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı bir isi
Eb mbenlisi farklı bir bilgisayar ve farklı ip..
EĞer adsense onaylanırsa da daha önce basvuru enediğin bilgisayarı formatla ve adsense hesabına o sekılde gir.