• 09-11-2017, 18:32:10
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Adsense, bağlantı reklamları oluşturma aşamasında bize kendisi bazı boyutlar öneriyor. Fakat koda manuel olarak müdahale ettiğimiz de bu boyutları elbette değiştirebiliyoruz.

    Örneğin, bağlantı reklam boyutu olarak ben 300x600 istiyorum fakat böyle bir bağlantı reklam boyutu bulunmuyor. Ben de koda müdahale ile bunu ayarlayabiliyorum. Bu reklam politikaları açısından zararlı mıdır?

    İstediğim boyutta bağlantı reklam boyutu ayarlamamın bir sakıncası var mıdır?
  • 09-11-2017, 18:52:30
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Cevabınız için teşekkürler. Aslında tam cevabını orada da bulamadım. Kodları değiştirmek sıkıntılı ama buna izin verilen durumlarda var. Ben bağlantı reklamları olarak dikey bir türlü bulamıyorum.
  • 09-11-2017, 18:58:45
    #4
    duyarlı bağlantılar diye bir reklam var, onu denedin mi?
  • 09-11-2017, 19:54:17
    #5
    Üyeliği durduruldu
    kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    duyarlı bağlantılar diye bir reklam var, onu denedin mi?
    Temada çalışmıyor benim. Sanırım div ile bir boyut tanımlamam gerekli, o şekilde duyarlıları kullanabilirim diye düşünüyorum.



    Div içine yükseklik ve genişlik tanımlayıp, duyarlı bağlantı reklamı kodunu eklediğimde sorun çözüldü.