• 19-11-2008, 18:08:39
    #28
    Üyeliği durduruldu
    midnight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    son 4-5 gündür epey bir düzelme var ( 4 tık'a 4.45$ dahi aldığım oldu) fakat normalde sizin dediğiniz gibi... Ama yatay bağlantı birimlerinin menü gibi algılanması sebebiyle tıklanma oranı çok yüksek
    Benim merak ettiğim bağlantı birimleri kaldırıldığında, metin reklamların performansında bir değişiklik oluyormu?
    Sizde durum iyiyse kaldırmanıza gerek yok. Sonuçta tık başı fiyatlar tamamen içerikle alakalı. Kaldırırsanız da metin reklamlarda bir değişme olmaz.
  • 19-11-2008, 18:35:42
    #29
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle şunu belirtmek isterim; Ben blogumu adsense hedefleyerek kurmadım. Herhangi bir reklam geliri olmasa da bu işi aşkla yapmaya devam edeceğim. Ama Adsense iyi bir yan gelir oluşturdu (Günlük 15-20 $ civarı) Yazılarımı yazarken, etiketlere özel ilgi gösteriyorum. yazı etiketlerinin google aramaları için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şu anda günlük 4000-5000 arası kullanıcı girişi var ve bunun %85'i Google aramaları ile geliyor. siteyi reklama boğmuyorum. Ana sayfa da sadece bir bağlantı birimi var. yazı sayfalarında da tek bir metin reklam... Özgün içerik üretmeye özellikle önem veriyorum ve bir konu hakkında yazarken, yerli içerik üretilmemiş olanlara öncelik veriyorum. Bunu da yine adsense için değil, meraklısının yerli içeriğe ulaşabilmesi adına yapıyorum.

    Bir şeye inanarak yaparsan, ödülü eninde sonunda geliyor ama ödül için yola çıkarsan yaptığın işten hayır gelmiyor. Adsense paralarını ne yaptığımı merak ediyorsanız. hosting-domain masraflarını çıkardıktan sonra kalan paranın yarısını oğlumun üniversite harcamaları için biriktiriyorum kalan yarısını da 'kardeşini seç' projesi bağlamında destek verdiğimiz köy okulları ve öğrencileri için harcıyoruz. ilgili video: [media]http://www.youtube.com/watch?v=KgK012BXuhI[/media]
  • 19-11-2008, 19:43:20
    #30
    Üyeliği durduruldu
    Sizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.