• 29-04-2017, 22:21:56
    #10
    yilmaz5453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mobilde Sayfanın başına 300*250 ve üzeri reklamlar yasak. Bana uyarı geldiği için kaldırdım. Sitemdeki kazanç düştü bu yüzden. Tgrthaber kullanıyor. Premium site olduğu için mi acaba?
    Aslın da sorunuzun cevabını da kendiniz vermişsiniz.Şikayet etseniz bile,Adsense'nib ihtar verip,vermeyeceği bile şüpheli.Zira Tgrt,hürriyet,milliyet vb. büyük siteler ile asla kendinizi kıyaslamayın.Zira bu firmaların reklam gösterimi çok büyük rakamlara ulaşıyor.Haliyle tekil hiti de oldukça yüksek.

    Doğal olarak Google da Ülkemiz de artık adet olmuş çifte standartları uygulamakta geç kalmıyor ve kısmen bu sitelere kıyak geçiyor.Ayrıca bu haber sitesi kurumsal bir site,bunu da göz önün de bulundurmakta fayda var.
  • 29-04-2017, 22:59:15
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Şikayet ederseniz uyarı alacaklarını düşünüyorum ben.
  • 29-04-2017, 23:09:51
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Şikayet edersen ufaktan bir sıkıntı olabilir..
  • 29-04-2017, 23:19:43
    #13
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    Kendinizi kandirmayin, tum r10 toplanip sikayet etse bir sey olmaz.
  • 29-04-2017, 23:22:06
    #14
    Premium'a da yasak öyle bişi yok.
  • 29-04-2017, 23:39:08
    #15
    ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Premium site olmasının bi avantajı olması gerekli. Burada bile 3 kuruşa premium üyelik alıp şu hakkı da isterim bu da olsun neden yok diye çemkiriliyor. Tüm haber siteleri gibi aşırı spam kasmalarını kabul edemem ama reklam yerleşimlerinde bu tür avantajlar olabilir bence.
    Katılmıyorum hocam. Bir kere dijital reklamcılık sektörü denen bu sektörde "premium üye" zaten başlı başına saçmalık. Kaldı ki yasağın premiumu falan olmaması lazım. Yasak yasaktır.

    Google karşısında dişli bir alternatif olsa asla böyle yapamaz.
  • 30-04-2017, 16:15:29
    #16
    Google'de bu tür şeylerin premium ile ilgisi oldugunu düşünmüyorum.

    Google ne diyor ; reklam verenleri korumaya yönelik bilmem ne bilmm ne sebepten ötürü hesabınız kapatılmıştır.

    Şimdi bu site çok hit alıyor diye reklam vereni görmezden mi gelecek ( veya ziyaretçi -içerik ilişkisini ).

    Bence yanılıyorsunuz. Şikayet edin mutlaka bi uyarı yapılacaktır. Özellikle Adwords'e reklam verenler şikayet etsin de göreyim ben...
  • 30-04-2017, 17:43:21
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Türkiyedeki Premium Reklam Yayıncılarına Yönelik Müşteri Danışmanları Var Bu Düzeni İnceleyen Onay Veren Tanıdığım Haber Sitesinden Biliyorum . Bunlara Özel Reklam Verenler Var Sizce Premiuma Yasak Olsa Koyarlarmı ?
  • 01-05-2017, 02:11:29
    #18
    emrahavci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiyedeki Premium Reklam Yayıncılarına Yönelik Müşteri Danışmanları Var Bu Düzeni İnceleyen Onay Veren Tanıdığım Haber Sitesinden Biliyorum . Bunlara Özel Reklam Verenler Var Sizce Premiuma Yasak Olsa Koyarlarmı ?
    Kimseye onay vermezler. Tgrt haber i ilgili yere bildirdim, gerekeni yapacaklardır. Sen onay aldı diyen arkadaşının internet sitesini de ver ona da gerekeni yaptırtsınlar. Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

    Üst kısımda kullanabileceğiniz en büyük reklam biçimin 320*200, diğerleri yasak. Sana da bana da premium a da vip ye de yasak.