Alıntı
Az önce gelen uyarı maili
30
●2.731
- 17-05-2008, 14:11:13Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bu maili az önce aldım ve tüm domainimi kapsayacak şikilde bir ceza söz konusu. Tam anlamadım ben konuyu. Epey şaşırdım açıkçası hiç bir telif açısından sakıncalı bir durumun olmadığı bir site ve vide mp3 marez vs yok sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor.
- 17-05-2008, 15:05:27Eposta Aktivasyonu Gerekmektedmca nın video mp3 le alakalı bişey değildiroxygene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek bir makale yazarım.alırım telif hakkını.en baba siteden kaldırtırım o makaleyi.
tek bi fotoğraf çekerim.alırım telif hakkını gerekirse reuters e bile resmi yayınladığı için kaldırması için uyarı gönderirim. - 17-05-2008, 15:25:21Eposta Aktivasyonu Gerekmektemail atacaksın nazik bir dille..yradımcı olun bana diyeceksin url hakkında..çok uzun tutma maili..kısa ve öz olsun
10 gün içinde sizden bir karşı bildirim almazsak, AdSense onayınızı iptal edebiliriz. Bunu yapmasaydık, doğruluğuna bakılmaksızın telif hakkı ihlali iddiasına maruz kalabilirdik.
demişsiniz ve url belirtmişsiniz ama belirttiğiniz url sitenin ana sayfası.Hnagi url olduğunu bilmem de yardımcı olursanız hemen müdahale etmek istiyorum.
dersin vs vs. beklersin
ya da ne bileyim böyle bişey işte
