• 17-05-2008, 14:11:13
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bu maili az önce aldım ve tüm domainimi kapsayacak şikilde bir ceza söz konusu. Tam anlamadım ben konuyu. Epey şaşırdım açıkçası hiç bir telif açısından sakıncalı bir durumun olmadığı bir site ve vide mp3 marez vs yok sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor.

    Alıntı
    Google'a, Digital Millennium Copyright Act (DMCA) tarafından belirtilen şartlara göre web sayfalarınızdan bazılarının başkalarının telif haklarını ihlal ettiğine dair iddialar bildirildi. Aldığımız bildirim bu e-postaya eklenmiştir. Hak ihlali iddiasında adı geçen ve bu iletinin sonunda bulabileceğiniz web sayfalarının URL'lerine reklam vermeyi devre dışı bıraktık.

    DMCA, telif hakkı ihlalleri durumunda online hizmet sağlayıcılarının güvenliği için yönergeler sağlayan Birleşik Devletler telif hakkı kanunudur. 10 gün içinde sizden bir karşı bildirim almazsak, AdSense onayınızı iptal edebiliriz. Bunu yapmasaydık, doğruluğuna bakılmaksızın telif hakkı ihlali iddiasına maruz kalabilirdik. DMCA hakkında daha fazla bilgi için http://www.educause.edu/issues/dmca.html sayfasına bakın ve Google AdSense'in DMCA şikayetini işleme koyması için gerekenler hakkında bilgi için Digital Millennium Copyright Act sayfasına bakın.

    - Etkilenen URL'ler aşağıda listelenmiştir:
    vs....
  • 17-05-2008, 14:56:56
    #2
    Yokmu arkadaÅŸlar konuyla ilgili bilgisi olan?
  • 17-05-2008, 15:02:14
    #3
    dna
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Åžikayette bahsi gecen icerik (link) neymiÅŸ onu bilsen ona gore hareket edersin de ne oldu belli degilki
  • 17-05-2008, 15:04:07
    #4
    Link olarak domainimi yazmışlar sadece ama bu sitedeki yazıların çoğu kendi orjinal yazım. Tam problem teşkil eden url yi yazmamışlar
  • 17-05-2008, 15:05:27
    #5
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    oxygene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    . Epey şaşırdım açıkçası hiç bir telif açısından sakıncalı bir durumun olmadığı bir site ve vide mp3 marez vs yok sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor.
    dmca nın video mp3 le alakalı bişey değildir
    tek bir makale yazarım.alırım telif hakkını.en baba siteden kaldırtırım o makaleyi.

    tek bi fotoğraf çekerim.alırım telif hakkını gerekirse reuters e bile resmi yayınladığı için kaldırması için uyarı gönderirim.
  • 17-05-2008, 15:07:27
    #6
    Site zaten makale vs içeriğe sahip ancak tam url adresini bilmiyorum sorun yapan sayfanın hangisi olduğunu.
  • 17-05-2008, 15:13:41
    #7
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    e tamam işte..demek ki başkasının makalesini kullanmışsın makaleyi yazan da görmüş senin sitede.. dmca ya uyarı göndermiş.onlar incelemiş göndermişler google a..google da seni uyarmış

    öyle ya da böyle
  • 17-05-2008, 15:19:22
    #8
    Sitemde öyle komple bir makale yada yazı yok. 1-2 satırlık alıntılar var. Şimdi benim bu durum da tam ne yapmam gerekiyor acaba?
  • 17-05-2008, 15:25:21
    #9
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    mail atacaksın nazik bir dille..yradımcı olun bana diyeceksin url hakkında..çok uzun tutma maili..kısa ve öz olsun

    10 gün içinde sizden bir karşı bildirim almazsak, AdSense onayınızı iptal edebiliriz. Bunu yapmasaydık, doğruluğuna bakılmaksızın telif hakkı ihlali iddiasına maruz kalabilirdik.

    demişsiniz ve url belirtmişsiniz ama belirttiğiniz url sitenin ana sayfası.Hnagi url olduğunu bilmem de yardımcı olursanız hemen müdahale etmek istiyorum.




    dersin vs vs. beklersin

    ya da ne bileyim böyle bişey işte