4 aydır kabul etmedi
5
●501
- 11-05-2008, 21:49:22Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaşlar adsenseye 4 ay önce başvuru da bulunmuştum ama konu ile alakalı ne mail geldi nede hesabım onaylandı. Acaba bir süreliğine yeni üye kaydı almıyorlar mı? Gerçi ucuz ringofon reklamlarından da geçilmiyor ama yine de bir hesabım olsun isterdim.
- 11-05-2008, 22:07:48Üyeliği durduruldudoğru düzgün içerikli orjinal siteye 4 günde dönülüyor.bu tür mesajları görünce şaşırıyorum.
- 11-05-2008, 22:35:40Yönetici onayı bekliyor2 yıllık geçmişi olup, Google da 100.000 sayfası bulunan ve günlük tekili 1 k olup sadece bir camiaya özgü bir siteden söz ediyorum. Yani onaylanmaması için hiçbir sebep görmüyorum. Tabi bunu söylemenin yeri burası değil ama onaylanmak için belki bir püf noktası vardır diye konu açtım. Sonuç olarak da vazgeçtim. Adsense reklamlarında çoğu zaman ringofon reklamları gibi ziyaretçileri yanıltmaya yönelik reklamlar çıkıyor.karayelturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle