Kasıtlı olarak bir tıklama yapılıyorsa, bunun önüne reklamı kaldırarak gecemezsiniz. Zira kazanç elde etmek için eklediğinizde, tekrar etmemesinin bir garantisi yok.
Sitenizin ziyaretçi sayısının az oldugunu var sayarsak, tüm girişleri kontrol etmek çok zamanınızı almayacaktır. inceleme yaptıktan sonra şüphelendiğiniz ip adreslerinin siteye erişimini engelleyin. Eğer işin kurdu değilde, siteyi kaapttıgınızı düşünüp, sizinle ugrasmaktan vaz gececektir.
2. bir seçenek olarak şunu söyleyebilirim. Bazen 1 ziyaretçi gelir, sitede reklamlara sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyebiliyor. Bu durumda sayfa to artıyor. Durumu googleye bildirin ancak reklamalrı kaldırmayın. Yarın bi tekrar durumu kontrol edin Şayet aynı şekilde devam ederse o zaman, kasıtlı olarak reklamlar tıklanıyor diyebiliriz.