Saygılarımla
Alexa grubu gibi adsense grubu oluşturulamazmı ?
9
●539
- 23-11-2014, 18:47:11Üyeliği durdurulduKonu kapanabilir. Sadece merak ettiğim konuda ne kadar etik için duyarlı arkadaşların olduğunuda görmüş olduk. Umarım bu davranışlarını hileyle sitelerinin değerlerini düşüren yada yükseltenler içinde gösterirler.
Saygılarımla
- 23-11-2014, 18:52:15Üyeliği durdurulduYasak olduğunu bilmiyordum yasaksa konu kilitlenebilir. Ama anlayacağını pek sanmıyorum sonuçta bir program ile yapılan bir iş değil.
- 23-11-2014, 19:00:41anlamasını geç sen sence böyle bir şey etik olur mu ? o reklamları google vermiyor sonuçta, adwords yayıncıları veriyor. bunu da düşündün mü hiç ?
- 23-11-2014, 19:03:28Üyeliği durdurulduDoğru etik olmaz. Zaten merak ettiğimi yazmıştım umarım bu etik düşüncelerinizi alexa grubu adı altında sitelerinin alexa değerlerini düşürüp müşterilerine link ve tanıtım yazısı satanlar içinde dile getirirsiniz
Zira bu şekilde alexa değerlerini düşürmek ve bu alexa değerlerini konuya yazıp insanlardan ona göre para istemekte aynı şekilde hileli bir durumdur. Tabi işini düzgün yapanları ayırarak konuşuyorum.
- 23-11-2014, 19:06:28Üyeliği durdurulduDüşünceleriniz için tşk ederim sadece merak ettiğim bir konuda maşallah herkes etik uzmanı kesildi bu yazıyı yazana kadar kimsenin gidip alexa gruplarında bu etik yazıları yazdıklarını görmedim.
- 23-11-2014, 19:09:50Üyeliği durdurulduTşk ederim uyarınız için zaten konuyu kapattım benim merak ettiğim böyle bir konu yasaksa neden alexa düşürme grubu açmak serbest alexayı grup kurarak düşürmek hileli bir davranış değilmi yoksa ?