Yaklaşık 5 yıldır adsense kullanıyorum. son 3 aydır ilk defa bu kadar düşüş yaşıyorum tbm oranlarında. bundan 3 ay öncesine bakıyorum tbm oranlarım neredeyse 1 tl i buluyor. ama son 3 aydır hele ki bu ay 0.55 bile vermiyor. ingilizce siteleri olan arkadaşlar sizlerde durum nedir.
Ben bu düşüşü adsense yayıncılarının çoğalmasına adwords yani reklamverenlerin de azalmasına bağlıyorum. sizlerin fikri nedir. neden düşer tbm?
Bu düşüş bu şekilde devam ederse türkçe ve ingilizce sitelerin arasında tbm farkı kalmayacak.
İngilizce sitede Tbm oranları düşüyor.
5
●553
- 18-06-2014, 15:42:54
- 18-06-2014, 18:40:55Açıkcası benim korkum yandex reklam servisini reklamverenlere açtığı zamandır. işde o zaman asıl düşüş başlayabilir. bazı kesim adwords kullanıcıları yandexe kayabilir böyle olursa daha da az tbm oranları ile karşılaşabiliriz.
- 18-06-2014, 18:49:33Üyeliği durdurulduBen öyle düşünmüyorum hocam. Şimdilik reklam denilince ilk akla gelen adsense büyük bi firma başka bi reklam ağı oluşturursa ( yandex gibi ) adsense ile baş ederse bu onay daha kolay verilebilir. Ve tbm lerde biraz daha yükselir diye düşünüyorum.Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle