• 03-11-2013, 00:32:43
    #37
    darbetim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitenizde adsense kodu varsa analytics kullanmamanıza gerek yok aynı istatistikleri adsense ile topluyorlar zaten hocam
    Analytics kullanirken her turlu sakata gelirken sitelerim kullanmadigim zaman hicbir sorun olmadi. Tesaduf mu o zaman?
  • 03-11-2013, 01:27:40
    #38
    Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sosyal Ağlardan gelen hit sitenizin toplam hitinin %20'sini oluşturuyorsa tabiki etkilemez, ancak site hitinizin büyük bir bölümü sosyal ağlardan geliyorsa bu sorun teşkil edebilir.
    Benim hitlerimin %90 ı sosyal modyadan ve hiçbir sıkıntı yok

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:27:40 -->-> Daha önceki mesaj 01:26:45 --

    hiçbir sıkıntı olmaz.
  • 03-11-2013, 01:49:55
    #39
    tuhaf bir konu olmuş : )

    1 - analytics kullanmayın denmiş , google bu veriler ile canınızı yakabilir tadında > tuhaftur ads kullandığınız web sitenizde analytics kullanmanıza gerek yok kimin için tabi ki de google için.Analytics'den daha ayrıntılı log tuttuğu kesin.

    2- ref face ya da diğer inorganik bağlantılarda adsense nin etkilenme durumu

    kimse % 100 problem teşkil etmez diyemez.
    kimse % 100 problem teşkil eder de diyemez.

    Neden ?

    uzun süre ref face or ref twitter kullanan tanıdıklarım var ciddi miktarlarda paralar aldılar bazıları banlandı bazıları devam ediyor.

    İçerikdaş inorganik hit olayı sizin banlanma riskinizi azaltır neden ?
    Tanıtımı yapılan sayfada ki içerik ile sizin siteniz de ki içerik benzerdaş olacağından kullanıcı sitenizde kalır.

    Aslında işin özü adwords yayıncılarıdır , aylık ne kadar kazandığınız önemli değil sizin üzerinizden para kazananlar memnun mu ya da genel ortalama da siz de aradan kaynıyormusunuz önemli olan bu.

    Bu işte banlanma oranını minimize etmek için ,

    içerikdaş inorganik ref kullanıcı çekimi
    sürekli güncellik ve sayfalarda paylaşılan sabit olmayan içerikler
    sizlere yardımcı olacaktır.

    Abim tek sayfa yapmış döndür dursun milyon sayfalarda ... olmaz...
  • 03-11-2013, 02:24:15
    #40
    Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Analytics kullanirken her turlu sakata gelirken sitelerim kullanmadigim zaman hicbir sorun olmadi. Tesaduf mu o zaman?
    Adamların öyle bir amacı olsa zaten adsense vasıtasıyla halleder o işi Google işini biliyor.
  • 03-11-2013, 02:52:16
    #41
    FB yada Twitter kaynaklı kullanıcıların tek zararı, google kullanıcılara hangi tür reklamları göstereceğini aramalardan gelmediği için kestiremiyor ve nerde b*ktan tbmsi düşük reklamlar var onları gösteriyor ve dolayısı ile bu tür kanallardan aldığınız hitin tek zararı tbm düşük olur.

    Onun haricinde gelen kullanıcın sitede kalması gezmesi vs çok ama çok önemli, adam akıllı yerleşimi olan ve hile hurda yapmayan kimse sosyal medya kaynaklı hite sahip diye banlanmadı çevremde ve banlanacağınıda zannetmiyorum.
  • 03-11-2013, 13:59:43
    #42
    Son 2 genis aciklamaya katiliyorum inorganik hitin alakali kitleden gelmesi can alici noktadir. AdSense reklam yapmayin zaten demiyor, %99 isterseniz ref hit getirin ama bu hitin kalitesini olcumlemek zorundasiniz. Yazilim uygulama gelistirme sektorunde bir argo soz vardir ; incelemedigin veri, bir gun .iker seni deriz.

    Lutfen okuyun:

    https://support.google.com/adsense/a..._topic=1348718

    https://support.google.com/adsense/a..._topic=1348718

    https://support.google.com/adsense/a..._topic=1348718

    https://support.google.com/adsense/a..._topic=1348718

    http://www.google.com/ads/adtrafficquality/index.html

    Okuyun ve cevrimici reklamciligin yasak olmadigini anlayin, ben demedim Google dedi.
  • 03-11-2013, 14:12:47
    #43
    hitin nerden geldiği önemli değildir;

    kişileri nasıl siteye çektiğiniz önemlidir.

    gelen kişiler isteyerek ve bilinçli geldiyse sorun yok.

    fakat hile hurda yöntemler le hit geliyorsa kesinlikle kısa süre içinde banlanır hesabınız.

    google hepimizden daha iyi bilir gerçek kullanıcı ile, sahte kullanıcı arasındaki farkı
  • 03-11-2013, 14:45:33
    #44
    facebook ve adsense ne efsene konudur en az 5 farklı başlıkla tartışmışızdır
  • 04-11-2013, 15:40:47
    #45
    say.ac son derece kaliteli.analitikten çok eksiği yok.