Başlıktan da anlaşılacağı üzere yatırım arayışı ve ortaklık arayuşında olduğumuz projemiz gelecek vaad etmektedir.
otosanayici.com ile kullanıcı ve sanayici bir araya geliyor. Kullanıcı aldığı parça uyacak mı? Aldığı hizmette kusur olacak mı? gibi soru işaretleri taşımadan parça veya hizmete ulaşabiliyor.
Reklam ve tanıtım ihtiyacımız olup bu hususta fikirden ortaklığa yatırımdan her türlü desteğe ihtiyacım bulunmaktadır.
Kayıt olan dükkanlara cari defter, müşteri kaydı, iş ortaklığı(sanayideki diğer dükkanlar ile..), lonca teşkilatı kurmak, hikaye paylaşımı(story), fiyat listesi menu gibi hazırlayarak qr ve link psylaşımı yapabilmek ve daha birçok kolaylıklar sunmaktayız.
Dükkanlar toplu ürün yükleme yaparken, telegramdan sesle ilanda açıp ürün yükleyebiliyorlar. Takıldığı hususta usta sanayici ai dan dedtek alabiliyor.
Kullanıcılar şasi no ile parçaya ulaşıp hizmet sekmesinden en uygun fiyatla o paröatı takacak dükkanı bulup google mapsten yol tarafi alarak tek tuşla dükkanı bulabiliyor, puanlıyor...
Yolda mı kaldınız? Sorun değil acil kısmına çağrı bırakın yakında bulunan ve yerinde hizmet rozeti olan tüm ustalara bildirim gitsin!
Sanayide yeni bir soluk olacak otosanayici.com için şu aşamada destek en önemli unsur.
Şimdiden teşekkür ederiz...
Değerlendirme, Fikir, Yatırım ve Ortaklık
4
●170
- 23-06-2026, 15:04:48
- 23-06-2026, 15:48:59Hayırlı olsun.
Şahsi görüşüm sondan başa doğru ilerleyen bir girişim aşaması olarak görüyorum.
Şase numarasından parça sorgulama işi çalışıyorsa güzel ama içeride parça yoksa ve site sahibi bu parçaları tedarik edemeyecekse anlamsız olacaktır.
Yol yardım ayrı bir site bakım arıza gibi şeyler ayrı bir site olmalı çünkü yol yardım kısmında sektör farklı ilerliyor.yetkili servis veya kendi tamircisine gidiyor insanlar.
Yazılım sosyal medya ayağında yetkin birileri çıkarsa ortak payda sağlayabilirsek proje üretimi proje geliştirme domainler kısmında bende ortak olmak isterim. - 23-06-2026, 15:51:58Domain hosting kurulu zaten, cloudflare da entegre. Site sahibi parça bulmuyor dükkan kendisi kayıt olup ürününü ekliyor. Kullanıcı kayıt olup ürünü buluyor. Garajım kısmına aracını ekleyip yaptırdığı herleyi aracına ekleyerek satışta pdf ile bunu gösterebiliyor. Ayrıca aracını devredip diğer kullanıcı garajına işlemlerle geçirebiliyor. Tüm ihtiyacı karşılayan bir sistem yalnızca destek veya ystırım ihtiyacımız bulunmakta. Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkür ederimfikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-06-2026, 15:57:55İnceledim zaten hocam.Maverick28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör tecrübemle kısaca yorumladım.
Başarılar - 23-06-2026, 16:07:29Teşekkür ederim değerli fikirleriniz içinfikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle