
Dostlar herkese selam. Yapacağım girişimin karar aşamasındayım fakat iki alanda ilgimi çektiği için geleceği ve potansiyeli daha iyi olan bir şey tercih etmek istiyorum.
- Mermer / Ahşap karışımı ürünleri üreterek pazar yerlerinde satmak. (Mermer CNC makinası mevcut. Ahşabı işlemek için makinalar yok.)
- Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği konusun da girişim. (Özellikle Kuluçka Makinası üretiminde ülkemiz de üretilen yerli makinalar çok çirkin ve teknolojiden uzak bir noktada. Enjeksiyon sistemleri ile plastik Yemleme Sistemleri üretimi gibi. Fakat çok ileri seviyeye ulaşılacak olursa Kümes ve Broiler Çiftliklerin kurulumu da dahil edilebilir) Ülkemiz de Tavuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasından sebep ki bu alanda eksikler var. Temel sebep elbette ki maaliyet fakat bence bir adım atılabilir. Ekip ve Maaliyet bazı konularda yüksek olsa da bilemiyorum bir adım atmayı başarabilirsem isteğim var.